DMI: Sådan bliver vejret juleaften

Foto: Shutterstock.com

Det står nu forholdsvis klart, hvordan vejret kommer til at blive juleaften. Der bliver desværre ikke meget 'julet' over den 24. december.

Nu er der blot fem dage til juleaften, og vi kan efterhånden godt understrege, at det ikke bliver en hvid jul i år. Man skal kigge rigtig langt efter sneen, som fuldstændigt har valgt at udeblive denne vinter, og det er faktisk slet ikke sikkert, at den kommer i hverken januar eller februar.

Juleaften kommer den hvert fald ikke, til gengæld kan danskerne se ‘frem’ til dette vejr.

Læs også

Så kom afslutningen på 'tv-krigen': Discovery melder ud

DMI fortæller nemlig, at der bliver overskyet med stedvis regn eller byger i Danmark. Der forventes at komme en svag til jævn sydlig vind, som senere skifter.

Temperaturen juleaften vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens der om natten vil være omkring de 0 til 5 grader. Derudover forventes det at blive en meget mild dag.

Vejrudsigten i juledagene

Tager vi et kig på dagene omkring juleaften, så vil vejret lillejuleaften være stort set identisk. Der bliver mest skyet med stedvis regn eller byger, der vil være svag til jævn vind, og temperaturen vil ligge på mellem 2 og 7 grader.

Går vi videre til første og anden juledag, så bliver det dage med stedvis regn og byger. Senere vil det dog begynde at klare op, og så vil der blive tørt. Temperaturen forventes lavere en juleaften, og om natten vil det ikke være usandsynligt med nattefrost.

Læs også

Mange tusinde danskere får snart besøg af politiet

 

 

 

Dagens Gossip