DMI: Skal du på stranden, skal det være disse dage

Foto: Shutterstock.com

Enkelt dage i streg med godt vejr, tyder det på ifølge DMI. Det gode vejr begynder allerede at starte i dag, og det strækker sig til søndag.

Der er fortsat ikke noget der peger på, at vi kommer til at få en stabil sommer dette år. Temperaturen svinger mellem at ligge lidt under eller lidt over de 20 grader, mens vejret primært har været gråt og kedeligt.

Heldigvis så kommer der fortsat dage af og til i løbet af sommeren, hvor vejret bliver så godt, at man kan tage en tur på stranden eller nyde en god aften i haven med grillmad.

Læs også

Tragedie: Person mister livet i ulykke

Sådan en periode begynder nu, hvor der i de kommende dage vil være mulighed for at nyde ‘sommervejret’.

DMI skriver, at der i dag vil komme lidt eller nogen sol, men at der også vil komme enkelte byger. Temperaturen vil ligge på mellem 16 og 20 grader.

Bedre vejr fra i morgen

Bedre bliver vejret i morgen fredag, hvor der vil være nogen eller en del sol i store dele af landet, selvom Jylland dog vil blive mere skyet. Temperaturen stiger også til 23 grader.

Lørdag vil der fortsat være nogen sol, men også mulighed for en enkelt byge. Temperaturen ligger på mellem 19 og 23 grader.

Søndag kan gå hen og blive ugens bedste dag. Temperaturen stiger til op mod 24 grader, og der forventes sol i de østlige egne. Der er dog også mulighed for byger.

Det lader til, at særligt Sjælland vil få et par gode dage i streg, hvor der i Jylland vil være lidt flere skyer. Temperaturen bør dog være høj nok til, at man kan nyde naturen, stranden eller haven.

Læs også

Datter gør klamt fund i pastasauce fra Lidl

 

 

Dagens Gossip