DMI: Slud og 6 graders frost på vej

Foto: Shutterstock.com.

DMI hjælper ikke just på humøret, når man læser deres kommende prognoser. Temperaturen daler, og der ventes slud flere dage.

Det er atter vendt op og ned på vejret. De tocifrede varmegrader er forbi, og dermed skal vi igen vænne os til køligere temperaturer og endda lidt frost.

Læs også

Nu undskylder Peter Ingemann

Ifølge DMI får vi nemlig en kold dag, og endnu koldere nat, hvor der tilmed også kan falde lidt slud.

Torsdagen bliver præget af skyet vejr og stedvis tåge, mens der på Bornholm vil komme lidt regn eller slud. I løbet af dagen klarer det dog op nordfra med en del sol.

Temperaturen i dag vil ligge på mellem 2 og 6 graders varme, mens den i aften og nat vil falde til mellem 1 og -6 grader

Derfor vil der også være risiko for glatte veje rundt omkring i landet.

Vejret i weekenden

Fredag bliver meget lig med torsdagen. Mellem 2 til 6 grader i løbet af dagen, og igen vil Bornholm blive ramt af lidt slud.

Der vil komme svag til jævn vind, mens der i løbet af natten vil være mellem 0 og -4 grader.

Lørdag får vi mest tørt vejr og lidt eller nogen sol først på dagen, men senere bliver det skyet. Temperaturen vil ligge på mellem 3 og 6 grader, mens der i løbet af natten vil være mellem 0 og 4 grader.

Søndag bliver en skyet affære med en del regn de fleste steder i landet. Temperaturen stiger en anelse til mellem 3 og 7 grader, mens der om natten igen ventes frost ned til -3 grader.

Der er ikke udsigt til bedre forudsætninger i starten af den kommende uge, og vi skal først hen til slutningen af den kommende uge, før vi begynder at få varmere vejr igen.

Læs også

Mette Frederiksen skal i karantæne

 

 

Dagens Gossip