DMI: Sne forventes i næste uge

Foto: Shutterstock.com

Der forventes at komme sne i næste uge, mens det heller ikke vil være usandsynligt, hvis der kommer sne i uge 7 og 8.

Der har endnu ikke været noget sne i Danmark i løbet af dette år, og i slutningen af sidste år var det meget begrænset, hvad der kom.

I denne uge er der heller ikke sne på menuen, men det kan der til gengæld allerede være fra næste uge.

Læs også

Tandlæge advarer: Denne morgenvane skal du stoppe med omgående

DMI skriver nemlig i deres prognose for uge 6, at der er sandsynlighed for sne. Helt præcist så skriver de:

“Ugen byder på en lidt lun start med dagtemperaturer omkring de 5 grader, men hen mod weekenden kan vi få et dyk i temperaturen til kortvarig vinterlige minusgrader og måske lidt sne.”

Det er dog ikke sne, der forventes at blive liggende, da temperaturen forventes at ligge på omkring de 5 grader. Både i uge 7 og 8 vil det heller ikke være usandsynligt, hvis der falder lidt sne.

Vejrudsigten for resten af ugen

I dag torsdag bliver der mest skyet og der vil komme perioder med regn eller byger. Svag til frisk vind fra vest og sydvest, og i den sydlige del af landet vil der kommer stedvis hård vind.

Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 8 grader.

Fredag vil der være sol først på dagen, men det bliver efterhånden skyet, og så vil der kommer regn. Temperaturen vil ligge på mellem 6 og 9 grader, så det bliver ugens varmeste dag.

Lørdag klarer det op med lidt eller nogen sol vestfra, og kun enkelte byger. Temperaturen vil ligge på omkring 8 grader, mens der kan komme jævn til hård vind.

Søndag bliver det først skyet og med stedvise byger. Derefter bliver det tørt med nogen sol. Temperatur omkring de 6 grader, og frisk vind til kuling fra vest. Om natten falder temperaturen ned til 0 grader.

Læs også

Symptomer på coronavirus: Det skal du gøre, hvis du bliver smittet

 

 

Dagens Gossip