DMI: Sne hele ugen

Foto: Redaktionen

Ifølge DMI skal vi indstille os på, at denne uge bliver rigtig kold og fyldt ned sne og slud.

Efter en periode hvor temperaturen har været i den høje ende i forhold til årstiden, skal vi desværre gennem atter en periode, hvor temperaturen kommer til at ligge omkring frysepunktet og måske endda under.

Læs også

Justin Bieber om anholdelse: Nu taler han ud

DMI skriver, at vi i morgen- og formiddagstimerne mandag vil opleve rimtåge, og ellers vil der blive skyet med regn- slud eller snebyger i løbet af dagen. I eftermiddag forventes kun enkelte byger, og stedvis klarer det op med lidt sol.

Temperaturen kommer til at ligge på mellem 1 og 4 graders varme, mens der i løbet af natten forventes -3 grader.

Der kan være stedvis rim- eller isglatte veje, så pas på, når du sætter dig bag rattet eller op på din cykel.

Vejrudsigten resten af ugen

Tirsdag forventes perioder med lidt sol, men ellers også slud- og snebyger. Temperaturen vil ligge mellem 0 til 4 grader, mens der i løbet af natten vil blive ned til -4 grader.

Onsdag får vi perioder med lidt eller nogen sol, men også sne- og sludbyger. Temperaturen vil ligge på mellem 1 og 4 grader, og der forventes hård vind enkelte steder. I løbet af natten bliver det ned til -5 grader.

Torsdag fortsætter sne- og sludbygerne, men først på dagen kommer der lidt sol. Temperaturen vil ligge mellem 0 og 4 grader, mens der i løbet af natten vil være -4 grader.

Fredag bliver en rigtig kold en af slagsen. Der forventes temperaturer omkring 0 grader, mens der om natten vil være ned til -8 grader. Derudover forventes skyet vejr med sne eller snebyger.

Lørdag ventes mellem -3 og 2 graders varme, og helt ned til -8 grader om natten. Derudover vil der være vekslende skydække og spredte snebyger.

Snebygerne fortsætter også søndag og mandag, hvor DMI samtidig meddeler, at det bliver koldt.

Læs også

Elvira Pitzner lægger kortene på bordet: Jeg er i Dubai

 

 

Dagens Gossip