Elvira Pitzner lægger kortene på bordet: Jeg er i Dubai

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

Men det er ikke en badeferie, slår hun fast.

Hvor er Elvira Pitzner egentlig henne? Den seneste tid har det været svært at finde ud af. Rygterne sagde Dubai, men hun selv påstod, at hun var i et sommerhus i Hornbæk, skriver Se & Hør. 

Læs også

Bendtner raser mod medie: Det er jeres skyld

Men nu indrømmer hun, at hun ikke er i Danmark, men derimod befinder sig i millionbyen i de Forenede Arabiske Emirater. Det er ikke en badeferie, hun er er afsted på, slår hun fast. Hun flytter nemlig til Dubai. Det forklarer hun i en story på Instagram, hvor hun også viser lidt af sit nye hjem frem.

Elvira Pitzne flytter til Dubai. Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix.

“Ville ønske at jeg kunne breake denne nyhed med et mere positivt afsæt. Men når nu heksejagten allerede er i fuld gang, kan jeg lige så godt breake den nu,” skriver hun og fortsætter:

“Flytningen til Dubai er nu omsider en realitet (...) Så det handler ikke om, at jeg er på ferie i Dubai og ingen respekt har for den pandemi, vi oplever eller, at jeg prøver at lyve for nogen,” slår hun fast. 

Hun uddyber, at folk, der kender hende, er klar over, at det har været en proces, som har været i gang længe.  

Hundene skal med

Det er endnu uvist, hvad der skal ske med Elvira Pitzners hus i Nordsjælland, forklarer hun. Til gengæld er hun sikker på, at hendes hunde skal med. Hun understreger også, at tv-programmet Bare Elvira, som følger hendes liv, kommer til at være med på sidelinjen, når turen går til Dubai.

Ingen flyvninger fra Dubai

I den seneste tid har rejser til Dubai fyldt meget i debatten. På Instagram har man kunne se billeder af danske kendisser, der trodser myndighedernes anbefalinger og rejser afsted. 

De solrige billeder står i en skærende kontrast til januar i Danmark, og det har heller ikke hjulpet på folkestemningen, at det første tilfælde af en ny coronamutation i Danmark forbindes med en rejse til Dubai.

På grund af mistanke om uregelmæssigheder med test i Dubai lukkede transportministeren for alle flyvninger fra landet i fredags, mens sagen undersøges.

Læs også

Medie afviser TV 2-dokumentar om MeToo: Derfor vil vi ikke have optagelserne

 

 

 

 

 

Dagens Gossip