DMI: Sne i næste uge

Foto: Shutterstock.com

Temperaturen er begyndt at dale, og der er kommet lidt mere vinterligt vejr over Danmark. Det bør særligt være muligt at se i næste uge, hvor der er sandsynlighed for sne.

Efter en periode hvor vi konsekvent lå tættere på de 10 grader end på frysepunktet, har vi nu ramt en ny periode, hvor temperaturen er lav igen.

Derudover bliver vi også ramt af blæsende vejr, grå skyer og en hel del regn i løbet af denne uge.

Læs også

Coronavirussen er nået til Tyskland - Dansk hospital har ‘coronavirus-rum’ klar

Tager vi et kig på næste uge, bliver det ikke meget bedre, da det rent faktisk kan begynde at sne.

Under DMIs månedsprognose står det klart, at der i uge 6 er sandsynlighed for, at der kan komme sne.

DMI skriver, at der ligesom i denne uge, vil komme lavtrykspassager som kortvarigt vil strømme en mere tør og køligere luftmasse ned over landet fra nordvest.

Det betyder også, at der stedvis kan komme både slud og sne, mens der også kan komme nogen sol og enkelte byger i løbet af ugen.

Det bliver ikke liggende

Dagtemperaturen forventes at ligge på mellem 3 og 8 grader, så selvom der skulle falde sne, så er der altså ikke nogen sandsynlighed for, at den bliver liggende.

Generelt set har vi haft et væsentligt varmere vejr end vi plejer, og det kommer også til udtryk i uge 6. I denne uge har vi haft cirka 3 grader over normalen, mens det i uge 6 ventes at ligge på 2-3 grader over det normale.

I uge 7 teaser DMI også med, at der igen kan falde sne, men ligesom i uge seks vil temperaturen være så høj, at det ikke får lov at blive liggende særligt længe.

Læs også

Tæt på at miste en finger: Kvinde advarer folk der bider negle

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip