DMI: Sneen er afblæst

Foto: Shutterstock.com

Hvis du havde håbet på, at der skulle falde sne i denne weekend, så bliver du desværre slemt skuffet. Sneen bliver erstattet af varmegrader og måske en omgang storm.

Så sent som i weekenden lød det i prognoserne, at der var sandsynlighed for sne i løbet af denne uge. Særligt skulle det være i slutningen af ugen, at sneen ville byde sig på, men nu er prognoserne ændret, og dermed udebliver sneen atter engang.

Der har stort set ikke været et eneste snefnug i Danmark denne vinter. Noget tyder også på, at det slet ikke kommer til at ske.

Læs også

Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

Tager vi et kig på temperaturen over den resterende del af ugen, så kommer temperaturen til at ligge i den høje ende, og der nævnes intet om sne..

I dag torsdag bliver det mest tørt og skyet. I løbet af dagen er der chance for lidt sol, særligt i det nordlige af Danmark. Temperaturen vil ligge på mellem 6 til 9 grader, mens der i nat kan blive ned til -2 grader.

Storm på vej

Tager vi et kig på fredagen så bliver det en dag, hvor der er skyet overalt. Der vil først på dagen være dis og tåge, og der er ikke noget der tyder på, at det klarer op.

Temperaturen vil være mellem 5 til 8 grader, mens den falder til mellem 1 og 5 grader i nat.

Lørdag bliver der først tørt med nogen sol, senere kan der dog komme lidt regn. Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader.

Når vi nærmer os søndag og mandag, kan det ende med, at vi får årets første stormvejr i Danmark. Prognosen lyder lige nu på, at der kommer vindstød af storm- eller orkanstyrke, men der er risiko for, at det kan udvikle sig til et regulært stormvejr.

DMI vil dog holde os opdateret, når der er nye og mere sikre prognoser.

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip