Par begravede deres to-årige datter i sandet for at dyrke sex i havet

Et par begravede deres barn i sandet for at dyrke sex i havet. Foto: Shutterstock, modelfoto

I Argentina blev solen, strand og varme så intenst for dem, at de ikke kunne vente med at dyrke sex. For at få fred og ro til akten, måtte de begrave deres datter i det brandvarme sand.

Den kun to år gamle pige blev begravet i sand op til halsen, hvorefter de to sexlystne forældre begav sig ud i vandet for at dyrke sex. Pigen blev efterladt i 45 minutter i stegende varme i Santa Clara del Mar cirka 400 kilometer syd for Beunes Aires. Termometeret viste 35 grader celcius.

Da politiet fandt pigen, var hun både sulten og solbrændt. De to ansvarsløse forældre blev taget med af politiet og er senere blevet anklaget for både at misrøgte pigen, men også for at modsætte sig arrestation. 

Parret, der begge er lige under 30 år, bliver ligeledes anklaget for at være i besiddelse af narkotika. Politiet fandt nemlig både cannabis, ecstasy og mere end 200 piller af det beroligende stof Rivotril i kvindens håndtaske.

Indtil parret kommer for retten, er den to-årige pige i midlertidig pleje. Hvad der derefter skal ske med pigen er endnu uvist.

Parret blev meldt til politiet af andre gæster på stranden. De havde lagt mærke til parrets uheldige opførsel og meldte dem derfor til politiet for at begrave deres datter i sandet.

Ud over den argentinske far og moren, der var fra Paraguay, så var der endnu en mand med i optrinnet. Denne mand tog dog benene på nakken, da politiet ankom. Hvad hans rolle var i hele miseren, er der ingen, der har udtalt sig om.

Læs også

22-årig ung mor gik til lægen med blå mærker - Ugen efter var hun død

 

 

 

Dagens Gossip