DMI: Sol, Sol, Sol og 32 grader i weekenden!

Foto: Shutterstock.com

Det bliver rigtig godt vejr i hele weekenden, hvor søndag dog tager prisen. Helt op mod 32 grader bliver der søndag, hvor det især er i den østlige del af landet, at de kan glæde sig over de høje varmegrader.

Vejret i Danmark er rigtig dejligt for tiden. Der er ikke mange skyer i luften, det regner ikke særlig meget, og temperaturen er gerne i midten af 20erne, hvis ikke højere. I dag bliver heller ingen undtagelse, dog vil dagen starte ret skyet ud.

Når skyerne har passeret landet, vil der til gengæld komme en hel del sol, og vejret forventes at holde sig tørt. Den generelle temperatur i landet kommer til at ligge mellem 18 til 23 grader, mens der lokalt vil være helt op til 25 grader visse steder.

Læs også

Ny prognose fra DMI: Sådan bliver sommeren 2019

I løbet af natten vil der være klart vejr, og mellem 10 til 15 grader. Altså en ganske fin fredag, der er optakt til en rigtig god og varm weekend, hvor det virkelig bliver muligt at nyde den danske sommer.

Så godt vejr får vi i weekenden

Lørdag vil temperaturen allerede stige væsentligt. Først vågner vi op til tørt og solrigt vejr, og senere på dagen vil temperaturen placere sig på mellem 22 til 26 grader. I Nord- og Vestjylland vil det være lidt køligere, og her vil temperaturen ligge på mellem 17 til 22 grader.

Lørdag nat bliver også ganske lun, da temperaturen vil ligge på mellem 12 og 17 grader.

Søndag bliver dog en helt anden kaliber. Igen bliver det tørt og solrigt, men temperaturen kommer til at ligge i den rigtig høje ende. Det forventes, at der kommer mellem 25 til 30 grader, men tager vi et smut østpå, så kommer der faktisk hele 32 grader. Det kan dermed gå hen og blive årets varmeste dag i Danmark.

Bor man i Vestjylland bliver der desværre ikke helt ligeså varmt, og her vil temperaturen falde en del i løbet af dagen, så der vil være mellem 17 til 22 grader. Om natten kan der komme lokale regnbyger, mens temperaturen vil være på 14 til 17 grader.

Søndagen er desværre den sidste dag i denne omgang, hvor vejret bliver så godt, da vejret i begyndelsen af næste uge bliver køligt og blæsende ifølge DMI.

Læs også

Stor dansk restaurantkæde får sur smiley og bøde: De genbruger maden

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip