DMI: Sommervarme i vente med 25 grader

Foto: Shutterstock.com

Vi kan se frem til et par dage, hvor sommervarmen kigger forbi det danske land.

Det har ikke været en speciel opmuntrende sommer rent vejrmæssigt.

Bevares, der har skam været regulære sommerdage, hvor dagtemperaturen er nået op over 25 grader. Men det ville være synd at sige, at de har stået i kø.

Læs også

Det stopper aldrig: Overtatoveret kvinde får ny vild kropsudsmykning

Så hvis du også har savnet sommervarmen, så kan du glæde dig til weekendens vejr, hvor det ifølge DMI ser ud til, at de lunere temperaturer kigger forbi igen.

Men før vi rammer weekenden, skal vi lige se på dagens vejr og de næste par dage.

Skyer, byger og lidt sol

Det er et lavtryksområde over De Britiske Øer, der bevæger sig mod østnordøst, og det betyder fronter med regn og byger, som kommer forbi Danmark de kommende dage. 

Tirsdagens vejr byder først på dagen på skyet vejr og regn i de nordvestlige egne, men efterhånden vil der over det meste af landet komme lidt eller nogen sol, tilsæt enkelte byger. Vi kan forvente dagstemp. mellem 17 og 22 grader, varmest mod øst. Vinden bliver let til frisk vind, mest omkring sydvest, ved kysterne stedvis hård vind. 

Onsdag er præget af skyet vejr og byger, kun lidt sol. Dagstemp. Daler en smule og bliver mellem 15 og 18 grader. Vinden bliver jævn til hård vind, ved kysterne stedvis op til kuling.

Torsdag vil der også være mest skyet og enkelte byger til at starte men, men i løbet af dagen klarer det op. DMI siger, at der fra torsdag etableres et højtryk nær Danmark, hvilket betyder mere stabilt vejr i et par dage.  

Op til 25 grader

Både fredag og lørdag ser ud til at blive nogle tørre dage med nogen eller en del sol. Fredagen byder på dagtemp. mellem 18 og 22 grader, mens der om lørdagen kan bliver op til 25 grader.

Søndag bliver en andelse mere skyet med regn, men solen vil kigge forbi, og dagtemp bliver. mellem 17 og 22 grader.

Læs også

Derfor renser Mary sit ansigt med menstruationsblod

 

 

 

Dagens Gossip