DMI: Stadig lang vej til 20 grader

Foto: Shutterstock.com

Solen viser sig glædeligt frem i disse dage, hvor det også holder tørt. Desværre så vil temperaturen bare ikke helt der op, hvor det bliver sjovt.

Det er blevet torsdag, og dermed nærmer weekenden sig med hastige skridt. En weekend der dog ikke bliver det helt vilde at prale af med henblik på vejret, og derfor må vi nyde de dage, vi har lige nu.

Blæsten der har hærget Danmark gennem flere dage er snart væk, og temperaturen bliver ok høj, hvert fald i nogle dele af landet. Temperaturen vil nemlig svinge mellem 8 og 13 grader i løbet af dagen, hvor der primært vil være tørt og solrigt.

Læs også

Læge kritiserer Lægemiddelstyrelsen: Grådighed blokerer for mulig corona-kur

I løbet af natten daler temperaturen dog voldsomt, da det bliver mellem -2 grader og 3 graders varme.

Fredag bliver det tørt med en del sol, og temperaturen vil ligge på mellem 10 og 14 grader. Vejret bliver stort set identisk både fredag, lørdag og søndag, hvor DMI har benyttet sig af de samme vendinger til hver dag.

Lørdag bliver det således også tørt med en del sol, hvor temperaturen vil ligge på mellem 10 og 14 grader. Ved kyster med pålandsvind vil det blive køligere, mens der om natten bliver mellem -2 til 3 graders varme.

Det samme gør sig også gældende for vejret søndag, så det er ikke værd at skrive yderligere om.

Vejret i næste uge

Det mange går og venter på i disse dage er, at der bliver varmt nok til, at man kan iføre sig sommertøjet igen.

Næste uge bliver desværre ikke den uge, hvor det kan lade sig gøre, da vi ved første øjekast ikke kommer til at nærme os de 20 grader. Det tætteste vi kommer skulle være tirsdag, hvor der bliver op til 15 grader.

Fra onsdag og frem skriver DMI, at der fortsat vil være tørt, men med en del sol og ret uændrede temperaturer.

Læs også

Mand ville refundere 4.500 toiletruller og 150 liter håndsprit: ‘Glem det!’

 

 

Dagens Gossip