DMI: Stedvis måske lidt sne

Foto: Shutterstock.com

Det er ved at være sidste chance, hvis vi skal have sne denne vinter. DMI mener da også, at der er en reel sandsynlighed for det.

Det var bidende koldt i nat, hvor temperaturen var nede at runde -2 grader flere steder i landet. Her til morgen er det fortsat koldt, og der er risiko for glatte veje rundt omkring i landet, så pas på derude i trafikken.

Overordnet set får vi ikke mange dage med frostvejr, og vi får endnu færre dage med sne, hvis det overhovedet bliver tilfældet.

Læs også

Mand lod sig anholde, så han kunne slippe for sit bryllup

Vi har taget et kig hos spåmændende hos DMI, og de er meget usikre på, om hvorvidt der kommer sne, og hvor meget der kommer.

Hvis det skulle ende med noget som helst sne i løbet af denne vinter, så kan det forventes at falde i uge 6.

DMI skriver, at der kan komme lavtrykspassager, som kortvarigt vil strømme en mere tør og køligere luftmasse ned over landet. Det vil betyde indslag med nogen sol og enkelte byger, men også stedvis slud og sne.

Det er også ved at være sidste chance for, at vi skulle få sne denne vinter, og den kan altså komme i uge 6.

Vejrudsigten resten af ugen

I dag kommer temperaturen til at stige en del, da vi får helt op mod 9 grader. Det bliver en dag med tåge først på dagen, men senere vil der være mulighed for lidt sol.

I nat vil temperaturen falde til mellem 4 og 6 grader, så det bliver en nat, der ikke er alt for kold.

Fredag starter dagen ud med skyet vejr, og der kan komme lidt regn. Senere på dagen vil det dog klare op, og så vil vi få lidt eller nogen sol.

Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens der om natten forventes at være temperaturer på mellem 2 og 6 grader.

Lørdag får vi først på dagen mulighed for lidt sol, men ellers bliver det en stort set tør dag. Temperaturen vil ligge på omkring 5 til 7 grader, mens der om natten vil være mellem 1 og 5 grader.

Søndag får vi skyet vejr fra start og i Nordjylland kan der komme regn. Resten af landet vil have tørt vejr med mulighed for lidt sol. Temperaturen vil ligge på mellem 4 til 7 grader, mens nattetemperaturen lander på mellem 2 og 5 grader.

Læs også

Jørgen opdagede tegn på kræft i Bilka: 'Han kiggede mig direkte i øjnene'

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip