DMI teaser: Risiko for vinterstorm

Foto: Shutterstock.com

DMI har udsendt deres prognose for resten af januar, og trods mildt vejr, så teaser de med en såkaldt vinterstorm.

Vi har netop overstået en kategori 1-varsel fra DMI, som bød på voldsomt vejr. Det skyldes, at der kom en kraftig lavfront ind over landet, som hævede vandstanden på Vestkysten og som bød på blæst af stormstyrke.

I dag er det hele faldet mere til ro igen, vejret er mildt og det bliver næsten helt lunt.

Læs også

Fie Laursen i myndighedernes søgelys: ‘Har aldrig set noget så groft’

Sådan forventes vejret faktisk at blive i store dele af januar, det fortæller DMI nemlig i den nye januarprognose, som de har udgivet.

Der er dog et lille men, og det er, at der stadig kan være enkelte kolde dage på vej, og de kan blive ganske hårde.

Vinterstorm i januar

Tager vi et kig på DMIs prognose for januar, så lyder det, at den sidste halvdel af måneden kommer til at være mild, og den vil ikke byde på større variationer end det, vi allerede har oplevet.

Menuen kommer derfor til at stå på mildt, ustadigt og blæsende vejr i de kommende uger, som kun bliver afbrudt af perioder med koldt vejr og måske sne.

For uge fire skriver DMI, at vi får et ganske mildt vejr, men at der er mulighed for, at der kommer vindstød af stormstyrke og lokale byger med sne.

Tager vi lige et kig på uge fem, så lyder det lidt mere voldsomt, da DMI skriver, at det kan blive en smule vådere, knap så mildt, og så er der en svagt forøget risiko for en vinterstorm.

Alt i alt kan vi bare glæde os over, at vi får en vinter, der bliver ganske mild.

Læs også

Mors geniale vaske-trick går viralt: Koster under 10 kroner

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip