DMI: Temperaturen tager et kæmpe dyk

Foto: Shutterstock.com

De næste par dage kommer vi til at have rigtig godt vejr, men desværre kommer temperaturen til at dykke enormt sidst på ugen.

Vejret er begyndt at arte sig igen, så der primært har været sol og ingen grå skyer eller regn i løbet af de seneste par dage. Sådan kommer det også til at vare ved et par dage endnu, inden søndag kommer til at sætte et brat stopper for det.

Læs også

36-årig kvinde: "Coronavirus reddede mit liv"

Der vil vi nemlig opleve et større vejrskifte, hvor særligt temperaturen tager sig et dyk.

I dag onsdag vil der være sol først på dagen, men senere vil der komme perioder med skyer. Vejret skulle dog holde tørt, mens temperaturen forventes at ligge på mellem 8 og 13 grader.

Vejrudsigten restes af ugen

De kommende tre dage går hen og bliver rigtig fornøjelige.

Torsdag vil det blive tørt med en del sol, men senere på dagen kan der dog komme en del skyer, særligt i den vestlige del af landet. Temperaturen forventes at ligge på mellem 12 og 16 grader, mens der ved kyster med pålandsvind bliver lidt køligere.

Fredag bliver vejret endnu bedre. Mest tørt med nogen eller en del sol, mens der i Jylland en overgang vil blive overskyet. Temperaturen vil ligge mellem 12 og 17 grader, mens der igen vil være køligere ved kyster med pålandsvind.

Lørdag får vi fortsat tørt med en del sol, mens der dog kommer lidt skyer i løbet af dagen. Temperaturen forventes at ligge mellem 12 og 16 grader. I løbet af natten falder temperaturen til mellem 3 og 7 grader, og det vil være tydeligt at mærke, at temperaturen skal til at ændre sig.

Søndag får vi nemlig en blæsende dag med kuling og kraftige vindstød. Der kommer kun lidt sol, men også en del byger med slud eller hagl. Temperaturen forventes at ligge på mellem 7 og 10 grader, mens nattetemperaturen forventes at ligge omkring frysepunktet.

Når vi rammer starten af næste uge vil vi få en del sol, men temperaturen vil fortsat være lav. 10 grader forventes der mandag, mens der heldigvis tirsdag og onsdag forventes stigende temperaturer.

Læs også

Disse danskere kan se frem til 10.000 skattefrie kroner fra regeringen

 

 

Dagens Gossip