DMI: Torsdag kan der komme sne

Foto: Shutterstock.com

Selvom vi nærmer os 11 grader i dag, så vil der allerede i morgen kunne komme sne. Sådan lyder det fra en meteorolog hos DMI.

Hvis du af uvisse årsager bevægede dig rundt udenfor i løbet af natten i går, så bemærkede du nok, at det var overraskende lunt.

Årsagen skyldes en varmfront, der passerede landet, og som faktisk gjorde, at der særligt i Jylland var varmere om natten end om dagen.

Læs også

Danskere med krav til regeringen: Vi vil have vores feriepenge udbetalt

I dag fortsætter det med at være dejligt varmt, men desværre varer det ikke ved så længe.

Allerede i morgen styrtdykker temperaturen nemlig, hvor der forventes ned til 5 grader, men det kan blive endnu koldere.

Meteorolog hos DMI, Anja Bodholdt, fortæller til mediet Newsbreak, at der er sandsynlighed for, at der kan falde sne i løbet af torsdagen.

Hendes ord er, at der er en lavfront på vej ind over landet, og det afhænger altså af, hvilken bane den tager, om vi kommer til at få sne.

Det bliver derfor spændende at se, om vi går fra tæt på 11 grader i dag, til sne i morgen.

Vejrudsigten resten af ugen

I dag bliver der skyet, og der forventes at komme regn i perioder. Ud på formiddagne klarer det op, og så kommer der en del sol.

Temperaturen vil ligge på mellem 5 til 10 grader. Der kan komme hård vind mellem sydvest og nordvest, og i Nordjylland kan der bliver kuling.

Torsdag bliver som tidligere nævnt en dag, hvor der er risiko for sne. Derudover bliver det mest skyet og med regn. Jylland skulle dog gå fri, og temperaturen vil ligge omkring de 5 grader.

Fredag bliver også mest skyet, og først på dagen kommer der regn i det meste af Danmark. Temperaturen ligger på mellem 5 og 10 grader, og der kommer svag vind fra forskellige retninger.

I løbet af natten kan temperaturen falde helt ned til minus 2 grader.

Lørdag og søndag bliver ikke overraskende mest skyet. Der er mulighed for regn begge dage, og en del vind. Temperaturen kommer begge dage til at toppe ved 9 grader, og det skulle ikke blive koldere end fem grader.

Læs også

Han forudså Notre Dame brænde - Nu forudser han ung sangerindes død

 

 

 

Dagens Gossip