Han forudså Notre Dame brænde - Nu forudser han ung sangerindes død

Foto: Nicolas Aujula

34-årige Nicolas forudså flere store hændelser i 2019, og nu er han klar med spådomme for 2020, som både bliver historiske og dystre.

Der findes folk der er stensikre på, at der ikke er mere mellem himmel og jord, og så er der folk, der tror på, at det foregår ting, som går langt ud over den menneskelige forstand.

Derudover er der også en person som 34-årige Nicolas Aujula, der er helt sikker på, at han har overnaturlige evner, som blandt andet gør det muligt for ham at forudsige ting i fremtiden.

Til britiske medier åbner den 34-årige Nicolas i dag op for, hvad der kommer til at ske i 2020, men det sker ikke før, at han har fortalt lidt om sin baggrund, og nogle af de forudsigelser, han allerede har ramt plet.

Læs også

Vildt rygte: Dronningen har fundet en kæreste

Da han var 17 år, oplevede han i en trancelignende meditation, at han kunne se hans tidligere liv. Det fik ham blandt andet til at se, at han tidligere har været en egyptisk dronning, en løve, en rådyr og mange andre ting.

Sidste år kom han med sine forudsigelser for 2019. Der ville komme jordskælv i Kina og på Cuba, at der ville komme en stor taxa-protest i London, at der ville opstå en stor konflikt med en person, der hedder Justin til fornavn, og at Taylor Swift ville blive forlovet.

Sidst men ikke mindst, så havde han en drøm om en brændende kirke, og seks uger efter, gik der ild i Notre Dame.

Læs også

Bedstemor kræver 300 kroner pr. gæst: Tjente 1.000 kroner på familien juleaften

Til de britiske medier fortæller han, at han ramte plet med jordskælvene, han ramte plet med taxa-protesten, og at han selv troede, at konflikten med hovedpersonen Justin ville blive Bieber eller Timberlake, men at det i stedet viste sig at blive den canadiske premierminister, Justin Trudeau.

Den eneste spådom, der dog ikke er gået i opfyldelse endnu, er en Taylor Swift forlovelse. Den har han lige to dage inklusiv i dag til at ramme.

Spådomme for 2020

Med udgangen af 2019 har Nicolas Aujula fortalt flere af sine forudsigelser for 2020 til de britiske medier, og det er ikke nogle helt små af slagsen.

Han forudser, at den amerikanske præsident Donald Trump vil tabe præsidentvalget, og at det engelske fodboldlandshold vil nyde stor succes. Det kan meget vel betyde, at de vinder EM 2020, hvis Nicolas Aujula vel og mærke har ret.

Det er dog ikke alle, der skal håbe på, at det bliver tilfældet. En anden spådom er lidt mere dyster, og den kan betyde, at en kvindelig sangerinde kommer til at miste livet.

“Jeg er pludselig begyndt at blive meget opmærksom på Amy Whinehouse, så jeg tænker, at der måske vil være en anden ung kvindelig sanger, der dør. Måske på grund af alkohol eller en afhængighed,” fortæller han.

Tror du på, at nogle mennesker har evnerne til at forudsige hændelser i fremtiden, eller mener du, at det er svindel og humbug?

Læs også

Veganer-forældre sigtet for mord på spædbarn: Fodrede kun rå frugter og grøntsager

 

 

Dagens Gossip