DMI udsender varsel: Forfærdeligt vejr i dag

Foto: Shutterstock.com

Det fantastiske sommervejr har fundet sig en midlertidig afløser, da der skulle komme et regulært møgvejr over hele landet. Torden, lyn og masser af nedbør er der i vente i løbet af søndagen.

Det har hele tiden været forudsagt, at hedebølgen der ramte Danmark ville slutte søndag. Det må man i den grad sige, også bliver tilfældet, for vejret tager en 180 graders vending.

Fra en næsten uvirkelig varme med tørke og masser af sol, bliver vi nu ramt af torden, grå skyer og en masse nedbør. DMI varsler nemlig om det utroligt dårlige vejr, som vi skulle blive ramt af i dag, der også kan ende med at byde på et skybrud.

Uvejret vil starte i den østlige del af landet. Ved Køge Bugt var der allerede i morges klokken 8 tordenvejr, og det vil fortsætte med at brede sig ind over landet i løbet af formiddagen.

Læs også

'Jeg troede hun var skør': Video fanger kvinde køre ned af trapper

Omkring eftermiddagstid vil uvejret have bredt sig til hele landet, og dermed bør det stå ned i stænger i stort set hele landet. Der kan falde op til 24 millimeter lokalt, og derfor vil nogle steder får væsentligt mere vand end andre.

Vejret bliver godt igen

Det er heldigvis blot et ‘mindre’ udfald i det ellers gode vejr, da det tyder på, at uvejret skulle klare op igen ved eftermiddagstid. Her skulle solen atter være at finde, og derefter burde det ikke være umuligt at tænde op i grillen eller tage sig en dukkert, uden at der skulle være fare for lyn og torden.

I den kommende uge er der heller ikke meget, der peger på, at vi skulle få dårligt vejr. Temperaturen vil fortsat være høj, omend den dog vil være lidt lavere end vi har været vant til i denne uge.

Temperaturen vil primært lægge sig på mellem 20 til 26 grader, og så skulle det også holde sig tørt. Enkelte byger kan true i løbet af ugen, men meget tyder altså på, at vi igen får en uge med minimale mængder nedbør og en hel del sol.

Læs også

Jeanette Ottesen fejrer bryllupsdag: Deler nøgenbillede

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip