DMI udsender varsel: Her kan der komme skybrud

Det er med at have regntøjet på eller en paraply lige ved hånden, hvis du går uddenfor en dør i dag. DMI melder nemlig om skybrud.

De seneste mange dage har været helt fantastiske. Der har ikke været noget nedbør, og temperaturen har været varm nok til, at man kunne nyde solen på stranden eller hjemme i haven.

De kommende par dage bliver dog knap så spændende, og det starter allerede i dag, hvor der er sandsynlighed for skybrud.

Læs også

Gennembrud i Madeleine McCann-sagen: Tysk mand mistænkt

DMI har udsendt en risikovarsel på deres hjemmeside, hvor de advarer mod kraftig regn i det meste af Danmark. Det er kun den nordligste del af Danmark samt den nordøstlige del af Sjælland og Bornholm, der ikke ser ud til at blive ramt.

Varslen træder i kraft i dag klokken 08.00, og stopper igen i morgen ved samme tidspunkt. I denne periode forventer DMI, at der vil falde op til 50 millimeter regn.

DMI opfordrer folk til at være særligt opmærksomme, hvis de bor i lavtliggende områder eller hvis de har en kælder.

Vejret de kommende dage

Foruden den kraftige mængde regn i dag, så bliver det mellem 14 og 19 grader i hele Danmark. Der vil først på dagen komme lidt sol, men ellers bliver det skyet med masser af regn.

I morgen og i weekenden generelt skal vi forvente køligt vejr, hvor temperaturen ikke kommer over de 15-16 grader. Derudover vil der primært være skyet med regn, mens der af og til kan komme lidt sol.

Søndag stiger temperaturen en lille smule igen, hvilket også er tilfældet mandag, hvor der blive op til 19 grader.

Det forventes dog ikke, at der kommer rigtig godt vejr igen før fra på onsdag i næste uge. Der melder DMI om stabil vejr med nogen sol og noget stigende temperaturer.

Læs også

Drak to liter cola om dagen: Kostede hende livet

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip