Drak to liter cola om dagen: Kostede hende livet

En retsmediciner føler sig overbevist om, at det var det store Coca Cola-forbrug, der i sidste ende kostede en 34-årige mor til tre livet.

Man skal indtage sukkerholdige og koffeinfyldte drikkevarer med måde. De kan nemlig føre til adskillige sundhedsmæssige problemer, hvis man indtager for meget, og i værste fald kan det resultere i et dødsfald.

Sidstnævnte var tilfældet for en 34-årig mor, som havde en stærk afhængighed af Coca-Cola.

Læs også

Pilot tæt på at blive suget ud af cockpit: Pludselig gik det helt galt

Ifølge det britiske nyhedsmedie The Mirror, så har en retsmediciner udvist bekymring efter, at han kiggede gennem to år gamle papirer for en kvinde, der mistede livet som 34-årig. Ifølge retsmedicineren så er der nemlig stor sandsynlighed for, at den 34-årige kvinde Amy Louise Thorpe der mistede livet i et epileptisk anfald for to år siden, blev skubbet helt ud på kanten på grund af hendes Coca Cola og energidrik-indtag.

Advarsel til andre

Retsmedicineren har talt med den afdøde kvindes mand, og han fortæller om et misbrug af Coca Cola, hvor moren til tre i gennemsnit drak omkring to liter.

Derudover så skulle hun også have drukket omkring en liter energidrik, og det blev fulgt op med, at hun røg omkring 80 gram tobak om ugen.

Livsstilen var altså alt andet end sund for den 34-årige kvinde, der i forvejen led af epilepsi.

Prøver fra blod og urin viste, at hun havde et meget højt niveau af koffein i blodet, hvilket stammede fra cola og energidrik-indtaget. Retsmedicineren David Robinson kunne ligeledes se, at Amy Louise Thorpe havde taget hendes medicin mod epilepsi, som hun skulle, og hans bud var derfor, at de store mængder koffein havde resulteret i et epileptisk anfald, som kostede hende livet.

Retsmedicineren appellerede til, at hendes case skulle udgives, så det kunne informere folk om, hvor stor risiko der kunne være ved at drikke store mængder koffein, hvis man lider af epilepsi.

Læs også

Tyskland åbner for mange lande: Denne dag kan du handle ved græsen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip