DMI udsender varsel: Kraftigt regnvejr på vej

Foto: Shutterstock

DMI har udsendt en varsel, da der ventes kraftigt nedbør.

Har du planer om at skulle være ude meget af dagen i dag, så vil det være en god ide at få godt med rengtøj på. DMI har nemlig udsendt en varsel, der kommer til at dække stort set det meste af dagen, og der ventes store mængder nedbør.

Ifølge DMI så vil der tirsdag aften klokken 22.00 til og med onsdag aften klokken 20.00 være risiko for kraftig regn, hvor der kan falde mellem 30 og 50 millimeter regn i varslingsperioden.

Læs også

Mette Frederiksen afviser kritik: Det er fordi, jeg er en kvinde

Det er i øjeblikket særligt i Nordjylland, at de store mængder regn ventes at falde, men resten af landet går ikke nødvendigvis fri fra nedbør.

DMI skriver, at der kan falde mellem 30 og 50mm regn, og derfor skal særligt folk i lavtliggende områder være særligt opmærksomme. De store mængder vand kan også påvirke trafikken, og derfor opfordrer DMI til at man sænke hastigheden, så man kan undgå akvaplaning.

Når frontzonen med regn og byger er nået forbi Nordjylland, ventes det, at den vil bevæge sig langsomt sydpå.

I morgen torsdag ventes der også regn i store dele af landet, mens vi endelig fredag kan forvente at se lidt sol igen. 

I løbet af weekenden ventes desværre også en del regn, og det samme er tilfældet mandag, hvor det dog skulle klare mere op, og tirsdag ventes i øjeblikket stabilt og tørt vejr. Alt dette kan dog nå at ændre sig, da DMI skriver, at vejrtypen er ustadig og usikker.

Læs også

TV 2-program undskylder kæmpe brøler

 

 

Dagens Gossip