DMI udsender varsel: 24 timer med regn uafbrudt

Foto: Shutterstock.com

Ugen starter ud med en hel del regn, hvor der især i aften og i morgen vil komme massive mængder. DMI har derfor udsendt en varsel, så folk er opmærksomme på det kraftige vejr.

Hvis man har planer om at skulle opholde sig udenfor i løbet af dagen, så skal man sørge for at gøre det så tidligt på dagen som muligt. DMI har nemlig udsendt en risiko-varsel, da der er sandsynlighed for, at store mængder regn vil ramme landet.

Et lavtryk er under udvikling over den sydligste del af Tyskland, og det forventes at tage turen nordpå i løbet af det kommende døgn. Det forventes derfor, at regnen vil ramme Danmark i løbet af eftermiddagen eller ud på aftenen, og her vil det fortsætte helt frem til tirsdag nat.

DMI forventer, at der i løbet af 24 timer kan falde rigtig store mængder regn. Mellem 30 og 60 millimeter, og nogle steder i Østdanmark kan der komme helt op til 24 millimeter på blot seks timer.

Læs også

De originale skuespillere vender tilbage i nye Harry Potter-film

Det er heldigvis ikke hele landet, der forventes at blive ramt af de massive mængder regn, det er hovedsageligt den østlige del af landet.

Fra Aalborg og hele østsiden ned til Aarhus forventes at blive ramt, og derfra trækker det over mod hele sjælland samt Lolland-Falster. I øjeblikket ser Vestjylland, Midtjylland, Sønderjylland og den sydlige del af Østjylland ikke ud til at blive ramt, og det samme er tilfældet for Fyn.

Foruden de store mængder regn der forventes at komme senere på dagen, så bliver det en dag, hvor vi starter ud med lidt formiddagståge og ellers lidt sol tidligt på dagen.

Temperaturen kommer til at ligge på mellem 15 og 18 grader, og der vil være svag til frisk vind i nord og øst. De kommende dage byder på nogenlunde samme temperaturer, mens der forventes perioder med lidt sol, men også en del regn.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

 

 

Dagens Gossip