DMI: Udsigt til en rigtig kold weekend

Foto: Shutterstock.com

Slutningen af ugen byder på forholdsvis koldt vejr, så det er med at nyde de næste par dage, hvor der kommer op mod 20 grader.

Der efter efterhånden ikke en finger at sætte på temperaturen i Danmark. Den ligger i øjeblikket dagligt på minimum de 15 grader, og jævnligt får den sneget sig hele vejen op på de 20 grader.

Det betyder, at der er dejlig lunt, også selvom himlen skulle være grå, og det skulle regne med jævne mellemrum. Vejret i forrige uge var rigtig godt, mens vejret i denne uge bliver lidt mere skiftende.

Læs også

Giftpølser skal slå op mod 2 millioner katte ihjel

Der er masser af tegn på, at der kommer en del nedbør i løbet af denne uge, hvor temperaturen heller ikke kommer til at vælte folk bagefter. I løbet af mandage vil det starte ud med skyer og lidt regnvejr, men i løbet af dagen skulle det klare op fra nordøst, og så vil der kommer en del sol.

Det betyder også, at der de fleste steder i Danmark vil komme helt op mod 18 grader, mens man i Vestjylland skal føle sig ekstra heldige, da temperaturen kan snige sig hele vejen op på 20 grader.

Rigtig kold weekend

Mens det ser lovende ud med temperaturen i løbet af midtugen, så ser det desværre noget anderledes skidt ud, når vi påbegynder weekenden. Fredag er der således blot udsigt til 5 til 10 graders varme, mens der i løbet af natten vil være temperaturer helt nede omkring frysepunktet.

Lørdag forventes der samme vejr, så der vil det højest blive 10 grader, og igen vil der komme temperaturer helt ned til omkring frysepunktet i løbet af natten. Søndag har de ikke en helt sikker prognose, men de forventer vejr ligesom fredag og lørdag.

Det handler derfor om at nyde de kommende tre dage, for det begynder allerede at blive lidt køligere fra på torsdag.

Sommeren ser til gengæld ud til at kunne blive rigtig fornuftig. Det fortæller DMI om i deres langtidsprognose for sommeren 2019.

Læs også

DMI: Sådan bliver sommeren 2019 i Danmark

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip