DMI: Varmfront rammer landet - Natten bliver rigtig varm

Foto: Shutterstock.com

I nat vil mange danskere kunne slukke for varmen i deres hjem, da der bliver ganske varmt udenfor. Faktisk bliver det varmere i løbet af natten, end det vil være i løbet af dagen.

Temperaturen har været stødt stigende i løbet af de sidste par dage, og i dag kommer der flere perioder med blå himmel og op mod 9 grader i luften.

Det er dog sjældent, at temperaturen kommer til at stige ud på natten, og rent faktisk overgå temperaturen i løbet af dagen, men det bliver tilfældet i nat.

Læs også

Disse syv fødevarer kan langsomt forgifte dig: Hold dem væk fra børn

Ifølge DMI meteorolog Anja Bodholdt, så fortæller hun til mediet Newsbreak, at der i nat kommer en varmfront ind over landet, som gør, at der kommer helt op til 10 grader i Jylland i løbet af natten.

Temperaturen i nat vil derfor overgå temperaturen i løbet af dagen, og det er forholdsvis sjældent.

Sne på vej

Varmfronten kommer dog ikke til at være særligt længe, for allerede om to dage skifter vejret fuldstændigt over, og der kan vi få de første snefnug.

Meteorologen fortæller, at et nyt frontsystem kommer til at ramme landet. Det kan medføre sne, men det afhænger ene og alene af hvilken bane, som lavfronten kommer til at ramme.

Dermed vil den første sne i år 2020 allerede kunne falde på torsdag, men skulle det ikke ske, så forventer DMI, at sneen kommer til at falde lidt senere på måneden.

I deres månedsprognose fortæller de nemlig, at der med alt sandsynlighed kommer til at falde sne i slutningen af januar eller i begyndelsen af februar.

Her skulle vi få det vintervejr, som vi endnu ikke har haft.

Læs også

Danskere med krav til regeringen: Vi vil have vores feriepenge udbetalt

 

Dagens Gossip