DMI: Varmt vejr på vej

Foto: Shutterstock.com

Der er udsigt til ganske fornemt vejr i løbet af denne uge, hvor temperaturen visse steder vil snige sig helt op på 12 grader.

Forleden var temperaturen nede at vende omkring de -5 grader i løbet af natten, men det var også vendepunktet, for nu begynder temperaturen at gå op af.

I dag mandag starter dagen ud med skyer og lidt regn, men senere bliver det tørt og med mulighed for sol, og her vil vi også kunne mærke, at temperaturen stiger.

Læs også

På grund af corona: Alle danskere har fået en gratis tv-kanal

Der forventes at blive op til 10 grader i løbet af mandagen, mens nattetemperaturen vil ligge på omkring de 5 grader.

Tirsdag vil blive en dag, der ligner mandag rigtig meget. Skyer og regn fra morgenstunden, mens der senere på dagen vil komme sol og tørvejr. Igen vil temperaturen ende oppe omkring de 10 grader, mens den vil ligge på omkring 6 grader i løbet af dagen.

Onsdag får vi den varmeste dag i denne ugen. Igen bliver det skyet og med regn i løbet af dagen, og det skulle først klare op i løbet af aftenen. Temperaturen forventes dog at ligge på helt op til 12 grader.

Torsdag bliver mest tørt og med nogen sol. Temperaturen forventes at ramme omkring de 10 grader. I løbet af natten falder temperaturen en del. Der vil den ligge omkring de -1 til 4 grader.

Fredag bliver også mest tør, og der vil komme en del sol. Temperaturen igen omkring de 10 grader, mens der om natten forventes at blive mellem -2 og 3 graders varme.

Lørdag igen tørt og med nogen sol. Denne dag falder temperaturen dog lidt, og der forventes derfor ikke mere end 7 graders varme om natten.

Søndag er fortsat meget usikker. Dog lyder meldingen fra DMI, at det bliver tørt, og at temperaturen kommer til at stige.

Læs også

Forskere har fundet antistof, der forhindrer coronainfektion

 

 

Dagens Gossip