DMI varsler blæst af stormstyrke og sne

Foto: Shutterstock.com

Det bliver ikke nogen sjov dag, hvis man har planer om at opholde sig udenfor. Kraftig blæst af stormstyrke og måske lidt sne.

Vi er inde i den periode på året, hvor DMI er nødt til at varsle rigtig mange gange. I dag er ingen undtagelse, og denne gang har DMi udsendt en kategori 1-varsel, da det kan gå hen og blive et rigtig voldsomt vejr i dag.

Allerede fra klokken 09.00 begynder den første varsel på Vestkysten, da der kommer kraftig vind. DMI forventer stormende kuling med vindstød af stormstyrke, og det kan resultere i, at tagsten blæser ned fra tage, store grene vil knække og træer kan vælte ned over vejstrækninger.

Læs også

Denne dag kan du tjekke, om du får penge tilbage fra Skat

Derudover er der også en risiko for, at broer må lukke ned for trafik.

Klokken 14.00 har denne varsel så bevæget sig mere øst på, hvor det i øjeblikket dækker den nordlige del af Fyn og den vestlige del af Sjælland. Det er samme kraftige blæst, der kommer til at ramme disse områder, så pas på.

Foruden varslen om den kraftige blæst, varsler DMI også om forhøjet vandstand ved Vestkysten, hvilket kan resultere i oversvømmelser.

Vejrudsigten resten af ugen

I dag tirsdag forventes der fra morgenstunden at være mest skyet med en del byger. Det kan både være hagl eller slud. Temperaturen vil ligge på mellem 3 og 6 grader. Senere forventes der altså kraftig blæst, mens der i aften og nat ventes mere nedbør, og det kan både være regn, slud eller sne.

Temperaturen i nat vil ligge omkring -1 grad, og derfor kan der være glat på vejene onsdag morgen.

Onsdag får vi perioder med lidt sol men også enkelt byger. Der kan igen komme både regn, slud eller tøsne. Temperaturen i løbet af dagen ligger på mellem 2 til 5 grader, mens der om natten kan være helt ned til -5 grader.

Torsdag starter dagen ud med lidt sol, men senere forventes der regn, slud eller tøsne. Temperaturen vil ligge på mellem 2 til 5 grader, mens den falder til -4 grader i løbet af natten.

Fredag ser ud til at blive en fin dag. Den starter ud med lidt sol, men der er også risiko for byger af regn, slud eller sne. Temperaturen vil ligge på mellem 4 og 7 grader, og der kan komme lidt frisk vind fra vest.

Lørdag stiger temperaturen, og vi kan få helt op til 9 grader. Igen kan der komme både regn, slud eller tøsne.

Søndag fortsætter nedbøren, men der kan komme lidt sol ind imellem. Temperaturen ligger på 4 til 7 grader i løbet af dagen mens den falder til mellem 0 og 4 grader i løbet af natten.

Læs også

11-årig pige fødte i familiens badekar: Nu ved de hvem faren er

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip