DMI varsler: Her bliver der hedebølge

Foto: Shutterstock.com

Juli bød kun på to meteorologiske sommerdage, hvor temperaturen sneg sig over 25 grader, men nu er situationen en anden.

Her først i august strømmer der nemlig masser af varm luft ind over det danske land, og det betyder landsdækkende varmebølge og regional hedebølge de næste 5 dages tid.

Det skriver DMI.

Læs også

Tastefejl kostede dansk familie 13.274 kroner

Det starter i dag

Varm og tørt luft strømmer op over landet  fra syd og sydøst, dog vil der i dag, torsdag, være en svag front over Nordsøen, som kan give lidt regn og byger til de de nordvestlige egne. 

Men så kan du også glæde dig, hvis du er til varme temperaturer. For de kommende dage vil der med stor sandsynlighed forekomme landsdækkende varmebølge og regional hedbølge, melder DMI, og det varme og solrige vejr ser ud til at fortsætte et stykke ind i næste uge.

Hen over weekenden vil der være dagtemp. op mellem 25 og 30 grader og overvejende tørt og solrigt.

Her bliver der hedebølge

Ifølge DMI kan der regionalt forekomme hedebølge, hvilket betyder, at der vil være temperaturer over 28 grader målt over tre sammenhængende dage.

Det er Sydvestjylland, Vestsjælland og Lolland, der især kommer til at mærke de varme vinde, men som sagt vil der også være landsdækkende varmebølge. 

Så kort sagt: Det bliver varmt, så husk solcremen og få vand indenbords.

Læs også

Lusket butikstyv lavede hotdog-finte

 

 

Dagens Gossip