DMI: Vejret bliver godt, men ikke godt nok

Foto: Shutterstock.com

Der kommer alt for mange grå skyer til, at det bliver rigtig godt vejr. Temperaturen er ellers fornuftig og i momenter vil der være en del sol.

Der er nok rigtig mange danskere, der undre sig over, hvor sommeren bliver af. Forrige år var der stort set sommerdage uafbrudt i to måneder i træk, mens der denne sommer blot har været få sammenhængende dage, hvor det var vejr til at tage på stranden og hygge sig.

Det er da heldigvis ikke fordi, at vejret bare er virkelig ringe, men til gengæld mangler der bare det sidste, før det bliver rigtig godt. I dag er eksempelvis et glimrende eksempel.

Læs også

Tragisk ulykke: Populær forlystelse knækker midt i luften - Koster to personer livet

Her starter vi ud med tørt og overskyet i starten af dagen, inden det begynder at klare lidt op, hvor der vil være lidt sol rundt omkring i landet. Temperaturen bliver dog ikke fantastisk høj, og den vil ligge på mellem 17 og 22 grader. I løbet af dagen vil der være svag til jævn vind.

Vejret i resten af ugen

Hele ugen kommer faktisk til at være ret identisk. Det er meget begrænset, hvad DMI har skrevet om i morgen. Onsdag skulle temperaturen ligge mellem 18 og 23 grader, og der skulle blive tørt med nogen sol.

På torsdag vil der tidligt påt dagen være tørt og med den del sol, men langsomt op ad dagen vil det begynde at blive skyet, og så kan man forvente, at der kommer et par ryger rundt omkring i landet. Temperaturen her vil også ligge på mellem 18 til 23 grader.

Når vi tager hul på weekenden på fredag bliver det også med en masse skyer og regn. Sådan starter dagen nemlig ud, men langsomt begynder det at klare op, og så kommer der sol. Temperaturen vil ligge på mellem 17 og 22 grader.

Lørdag og søndag vil der begge dage være omkring 18 til 23 grader, og det forventes at holde tørt fra morgenstunde med en del sol, men i løbet af dagen vil skyerne trække ind over landet, og så vil der atter komme et par byger.

Vejret hele ugen bliver altså lunt, og når solen er fremme, vil det være rigtig godt vejr, men der mangler altså bare noget før, at vejret bliver virkelig godt.

Læs også

Afsløring: Står du op og tisser? Så uhygiejnisk er det - Se den største fejl mænd laver på toilettet

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip