DMI Vejret: I dag bliver den bedste i januar

Foto: Shutterstock.com

I dag bliver vejret rigtig godt, og det kan meget vel blive den bedste dag i januar.

Vi har netop overstået en række dårlige dage, hvor det primært har stået ned i stænger, og hvor blæsten har fået vandstanden til at stige og træer til at vælte.

Nu skifter vejret dog til det bedre, og i dag torsdag den 16. januar kan meget vel blive den bedste dag overhovedet i januar.

Læs også

Irriteret Mikkel Hansen langer ud efter Tv2

Det går ikke hen og bliver den varmeste dag, da vi får mellem 5 og 8 grader, men det bliver en dag, hvor der primært vil være sol det meste af dagen, og der skulle ikke komme nedbør.

Enkelte steder i landet kan der komme skyer, og det bliver højst sandsynligt på vestkysten. Temperaturen i nat lyder på omkring 3 til 6 grader.

Vejret resten af ugen

I morgen fredag bliver det igen skyet, og der kommer en del regn i Vestjylland. Resten af landet holder tørt, og der vil være noget sol.

Temperaturen vil ligge på mellem 5 og 8 grader, mens nattetemperaturen lød på mellem 4 og 7 grader.

Lørdag bliver en dag med enkelte byger og skyer. Senere på dagen kommer solen dog frem, hvilket særligt sker i den vestlige del af landet.

Sidst på dagen kommer der noget vind, der kan udvikle sig til hård vind. Nattetemperatuern lyder på 2 til 5 grader.

Søndag bliver en forholdsvis tør dag med lidt eller en del sol. Temperaturen ligger på mellem 5 og 7 grader, mens det dog går den modsatte vej i løbet af natten, hvor der kan blive helt ned til -3 grader.

Læs også

Kæmpe prisstigning på vej til mange tusinde danskere

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip