DMI: Vejret skuffer igen

Foto: Shutterstock.com

Der er ikke meget opmuntring at spore i vejret for tiden. I den kommende tid forventes det at blive meget gråt, og der vil primært være regn og blæst.

Onsdag var en dag præget med regn, men i dag torsdag starter dagen mere mildt ud. Der vil være skyet det meste af dagen, og der forventes at komme regn i de østlige egne, hvor også Bornholm bliver ramt.

I de vestlige egne forventes det i stedet, at der kommer en smule sol, men også mulighed for at par byger. Temperaturen kommer til at ligge på mellem 4 til 6 grader, og der vil være lidt frisk vind i løbet af dagen. Ved kyster kan det udvikle sig til hård vind.

Læs også

Kun i morgen: Få en gratis iPhone og 500 kr

Nattetemperaturen kommer til at ligge mellem 1 graders frost og 3 graders varme, så det er ikke utænkeligt, at der skal skrabes frost fra bilruden i morgen, når du drøner på arbejde.

Vejrudsigten i weekenden

I morgen fredag kommer der stedvis lidt sol, men ellers bliver det en overskyet dag med enkelte byger. Der forventes jævn til hård vind fra sydøst ,og ved kysterne kan der komme kuling. 

Dagstemperaturen ligger mellem 3 og 5 grader, mens den om natten vil ramme mellem 0 og 4 grader.

Lørdag bliver en dag med skyer og stedvis regn. Temperaturen ligger på mellem 3 og 6 grader, og der kan komme let til frisk vind. Senere på dagen kan det udvikle sig til hård vind, særligt på kysterne. Om natten forventes en temperatur på 2 til 5 graders varme.

Søndag bliver igen skyet, og til tider vil der komme regn eller byger. Temperaturen svinger mellem 3 og 7 grader, og der vil komme jævn til hård vind. Ved kysterne kan der komme kuling.

Om natten vil temperaturen ligge på mellem 0 og 5 grader.

Læs også

44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

 

 

Dagens Gossip