Kun i morgen: Få en gratis iPhone og 500 kr

Foto: Shutterstock.com

Ønsker du dig en iPhone, men kniber det lidt med økonomien? Butikken Green Mind har løsningen, da de forære gratis iPhones samt gavekort på 500 kroner væk. Det hele sker i morgen torsdag den 12. december.

Lige siden man var lille har man fået at vide, at hvis noget virker for godt til at være sandt, så er det nok sådan.

Der er dog aldrig en regel uden en undtagelse, og den undtagelse finder vi på torsdag, hvor du har mulighed for at score dig en gratis iPhone samtidig med, at du også kan få et gratis gavekort til en værdi af 500 kroner.

Læs også

Derfor leverede politiet pizza i dansk by

Skal man donere sit blod, tilmelde sig et abonnement eller noget helt tredje? 

Nej.

Du skal faktisk bare møde op, og så vil du modtage en iPhone, hvis du er blandt de første.

Sådan får du en gratis iPhone

Det er virksomheden Green Mind, der har udsendt en pressemeddelelse, hvori de fortæller, at de giver gratis iPhones ud. Er man ikke blandt de første til at modtage en iPhone, så er man ikke gået forgæves, da man i stedet kan få et gratis gavekort på 500 kroner.

Green Mind er en virksomhed der sælger brugt elektronik, og det er derfor heller ikke en splinterny iPhone, som man har mulighed for at få. Green Mind har et restlager af iPhone 5S-modellen liggende, og dem giver de gratis væk. Alle telefoner er i øvrigt fuldt funktionelle.

“Derfor ønsker vi at promovere cirkulær økonomi ved at give ud af vores restlager af iPhone 5S-modellen, som naturligvis alle er fuldt funktionelle,” fortæller Brian Funch der er partner hos Green Mind.

Brian Funch har informeret B.T. om, at der cirka er tale om 25 iPhones.

Få 500 kroners gavekort i stedet

Eftersom der ‘kun’ er 25 iPhones på lager, er det naturligvis ikke alle der kommer forbi, der har mulighed for at få en gratis mobiltelefon.

Green Mind har dog en løsning klar, og de har derfor valgt at smide en hel del gavekort af 500 kroner i puljen, som de giver til flere af de kunder, der ikke får fingrene i en iPhone. 

Der skulle være cirka 50 gavekort af 500 kroner stykket, som kunderne kan benytte i Gren Minds webshop.

Green Mind-butikken ligger på Købmagergade 59 i København, og hvis du ønsker at få fat i en iPhone eller et gavekort, så skal du komme mellem klokken 16.30 og 18.00 i morgen torsdag den 12. december.

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

 

 

Dagens Gossip