DMI: Vi nærmer os frysepunktet på søndag

Foto: Shutterstock.com

Der er stadig en ganske fin temperatur i luften for tiden, men den dykker kraftigt. Særligt om natten hvor vi søndag kan se frem til sølle 3 grader.

Morgenstunden vil være lidt grå over det meste af landet, hvor der kun vil være enkelte perioder med sol. Dagens temperatur kommer til at ligge blandt de højere af slagsen, da der vil komme mellem 17 og 22 grader, men vejret bliver bestemt ikke til grill eller strandtur.

I løbet af dagen vil der komme kraftigere vindstød, hvor der ved kysterne vil komme hård vind, og dagen byder også på en del nedbør samt torden. Det vil primært være i nat, at der vil komme kraftig lokal torden, så husk at lukke vinduerne, når i går i seng.

Læs også

38-årig far: Håndværkerne har skidt på mit tag

Torsdag bliver desværre heller ikke noget at prale af. Der vil komme store mængder regn, og de vil allerede dukke op fra morgenstunden. I løbet af dagen er der store chancer for, at regnen vil have lyn og torden med sig, og vi får kun ganske få perioder med sol.

Temperaturen har også taget et dyk ned, og der vil blive mellem 14 og 18 grader. Varmest bliver det på Bornholm.

Vejrudsigten i weekenden

Når hverdag bliver til weekend i løbet af fredagen, så vil dagen starte ud med solskin. I takt med at dagen skrider frem, vil solen bliver erstattet af grå skyer og regnbyger. Temperaturen vil ligge på mellem 13 og 18 grader, og der forventes at komme hård vind ved kysterne.

Om aftenen vil der være regn over det meste af landet, og nattetemperaturen lyder på mellem 10 til 15 grader.

Lørdag kommer der ikke overraskende byger med torden. Få perioder vil der være solskinsvejr, og vinden vil blæse jævnt kraftigt i løbet af dagen. Temperaturen ligger på mellem 15 og 18 grader, men i løbet af natten bliver der virkelig skruet ned, da der kun er mellem 6 og 12 grader.

Den sidste dag i ugen starter ud med sol, men så kommer der også et par byger. Temperaturen ligger mellem 16 og 19 grader, mens der bliver rigtig koldt i løbet af natten. Helt ned til 3 graders varsles der.

Læs også

Sikkerhedsbøjlen virkede ikke: 12-årig dreng faldt ud af forlystelse

 

 

Dagens Gossip