DMI: Vildt vejrskifte på vej - Bliver op til 28 grader

Foto: Shutterstock.com

Selvom sommeren er ved at takke af, så begynder det at dufte af sommer igen. I den kommende weekend stiger temperaturen helt enormt, og det fortsætter ind i den kommende uge.

Det er ikke til at mærke, at vi fortsat er i en af sommermånederne. Det kølige vejr er trukket over os, og himlen er mere grå end blå i disse dage.

Heldigvis er sommeren ikke endegyldigt slut endnu, og derfor kan vi stadig se frem til flere sommerdage, og de begynder i den kommende weekend.

Allerede torsdag begynder temperaturen faktisk at stige, da vi får omkring 22 grader, og fredag tager den så lige endnu et hak opad, da der bliver 23 grader.

Læs også

Lånte venindens makeup-børste: Det kostede hende næsten livet

Temperaturen begynder dog virkelig at flotte sig lørdag, hvor vi får den første sommerdag meget længe. Her bliver der nemlig op mod 26 grader, og det forventes, at der kommer en del sol.

Søndag stiger temperaturen yderligere, da det forventes, at der bliver hele 27 grader, og der vil fortsat være tørt med en del sol.

Mandag fortsætter temperaturen med at stige en smule. Der vil vi ramme op mod 28 grader, og vejret vil være mest tørt og solrigt. Indtil videre har DMI ikke en videre prognose for starten af næste uge, men de skriver om tirsdag og onsdag, at det fortsat vil være varmt, og at der først vil være en del sol, men derefter mulighed for byger.

De næste par uger bliver gode

Tager vi et kig på månedsprognosen hos DMI, så ser det lovende ud både for uge 35 og 36. Slutkommentaren til uge 35 er, at temperaturen vil ende noget over normalen for årstiden, og at der samtidig vil komme mindre nedbør end normalt.

De forventer da også, at flere af dagene i den kommende uge vil ende over 25 grader, og det betyder altså, at der er yderligere sommerdage i vente.

Spoler vi frem til uge 36, så rammer vi så småt ind i september, og dermed er sommeren forbi. Vejret vil dog fortsat være lunt i forhold til årstiden, og vi kan stadig forvente flere dage med temperaturer omkring de 22 grader.

Temperaturen forventes at ligge højere end normalen, mens nedbørsmængden vil ligge omkring normalen.

Læs også

Kan man få så meget for sine Disney-VHS? - Se om din Disney-film er guld værd

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip