Domino’s åbner igen!

Pizzakæden Domino's gik konkurs for mere end en måned siden, men nu er kæden på vej tilbage. Et australsk selskab har opkøbt de danske restauranter, og de ser frem til at servere pizza til danskerne igen.

Det har ikke været sjovt for de tidligere ejer af pizzakæden Domino’s, da kæden blev ramt af en stor skandale, efter at Morten Spiegelhauer og Operation X holdet afslørede deres foretagende. Her havde mange forretninger snydt med datoerne på madvarerne, ligesom hygiejnen bestemt heller ikke var noget, der blev taget alvorligt.

Afsløringerne betød, at mange danskere valgte at fravælge kæden i Danmark, og det resulterede i, at man den 2. marts måtte indgive en konkursbegæringen.

Selvom det nu er lidt over en måned siden, at pizzakæden gik konkurs, så er der optræk til, at danskerne snart kan sætte tænder i Domino’s pizzaer igen.

Læs også

Nu skal det være forbudt: Rygere må ikke ryge i deres arbejdstid

Morten Hans Jakobsen der er kurator for advokatfirmaet Gorrissen, har nemlig bekræftet over for B.T, at et udenlandsk selskab har købt Domino’s Danmark, og de har derfor i sinde at drive pizzeriaerne videre.

”Det er solgt til et dansk selskab, som er ejet af Domino’s Pizza Enterprise. Det er et australsk foretagende. De driver i forvejen 2.400 Domino’s-forretninger rundt omkring i Australien og flere steder i Europa,” fortæller han til B.T.

Satser på 24 butikker

Købet af Domino’s Danmark blev meldt ud på den australske børs i løbet af onsdag morgen, og det forlyder sig, at selskabet bag har i sinde at drive 24 restauranter i Danmark. Ifølge Morten Hans Jakobsen afhænger dette dog af udlejerne af lokalerne.

Allerede i januar begyndte Domino’s at skrumpe ind til færre restauranter. Cirka en tredjedel af restauranterne blev lukket, og det kulminerede så i marts, hvor hele forretningen gik konkurs.

Dengang udtalte Domino’s Danmark, at man håbede på, at det igen inden længe ville være muligt at bestille Domino’s pizzaer i Danmark. Det skulle tage lidt over en måned før, at der blev fundet en løsning, men den er nu fundet, og det forventes dermed snart, at Domino’s genåbner.

Læs også

Lærte intet af Luksusfælden: Jacob brugte penge på mad og bytur i stedet for kreditorer - Kostede ham 113.000 kr.

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip