TV 2-deltager i blodigt uheld under barsel

Skrevet af Kamille Isaksen

10 uger siden

|

18/03/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Et uheld på toilettet tog hurtigt en dramatisk vending for 'Nybyggerne'-vinderen.

Dagens topnyheder

En tilsyneladende almindelig søndag tog en dramatisk vending for Heidi Albrechtsen, som er kendt fra hendes sejr i 'Nybyggerne' sæson 8 sammen med sin mand Lasse Hagelberg. En uheldig begivenhed førte til, at hun måtte haste til akutmodtagelsen på Horsens Sygehus.

Det oplyser Heidi i flere stories på sin Instagram, hvor hun blandt andet indledte med kommentaren "Spring de næste stories over, hvis du ikke er særlig glad for blod).

Efter et bad skete ulykken, da Heidi forsøgte at nå en pakke bleer på en øvre hylde. I processen væltede hun ved et uheld en stor vase, som i faldet splintredes i utallige stykker og resulterede i et dybt snit i hendes fod. "Der var blod over det meste af gulvet," afslørede Heidi via en Instagram story, hvor hun også viste omfanget af skaden.

Takket være hurtig medicinsk intervention kunne værre konsekvenser undgås. Heidi forlod hospitalet med syninger og flere strips, men med en forsikring om, at der ikke var behov for yderligere drastiske foranstaltninger som amputation. "Alt er godt, nu skal den bare have ro," meddelte Heidi, lettet over situationens udfald.

Lykkeligvis for Heidi falder denne hændelse i en periode, hvor både hun og Lasse nyder barselsorlov, hvilket giver hende den nødvendige tid og ro til at helbrede uden yderligere stress. Denne episode understreger vigtigheden af forsigtighed, selv i hjemmets trygge rammer, og minder os om, at uheld kan ske, når man mindst venter det.