Du har gjort det forkert hele livet: Sådan skal en kage skæres, før det magiske sker

Emil Martesen

106 uger siden

|

19/04/2023
Indland
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Tricket har allerede gjort god figur i en masse hjem.

LIGE NU LÆSER ANDRE OGSÅ

Mange mennesker kan nikke genkendende til at skære kagen forkert. 

Men faktisk ved de ikke, at der er en mere optimal måde. 

Metoden kræver blot nogle få trin og nogle redskaber. 

Det er nemlig ingens næse gået forbi, at hvis du blot skærer kagen på en ganske normal måde, så har den en tendens til at tørre ud i eksponerede områder. 

Humlen er, at kagens overflade udsættes for luft og mister fugtighed. Denne udtørring kan påvirke smagen og teksturen af kagen, og det kan endda betyde, at kagen bliver dårlig, hvis den står i rumtemperatur i længere tid. 

Men for at undgå dette problem, findes der en ny metode til at skære kage. 

Metoden indebærer at skære kagen i en zigzag-mønster, der kan lukkes igen efter brug. 

Dette gøres ved at bruge en kniv til at skære en lille trekant fra midten af ​​kagen, der går hele vejen ned til bunden. Derefter skæres kagen i stykker, der er lige store og parallelle med trekanten. Når kagen er skåret, kan man trække trekanten forsigtigt ud og trykke de to ender sammen, så kagen lukker sig igen. 

Og ved at skære kagen på denne måde undgår man, at overfladen udsættes for luft og tørrer ud, hvorfor kagen bevarer fugtigheden inde i kagen og holder den frisk i længere tid. 

Men selvom metoden kan kræve lidt mere tid og omtanke, når man skærer kagen, så bærer det frugt i sidste ende, når kagen bevarer fugtigheden endnu længere tid. 

I alt synes denne metode at være en interessant måde, hvorpå du kan holde kagen frisk i længere tid. 

Ads by MGDK