Lise Nørgaard om ny hverdag: Sådan er det på plejehjemmet

Foto: Gyldendal PR, fotograf: Franne Voigt.

Lise Nørgaard er flyttet på plejehjem, og nu fortæller hun om sin nye hverdag.

I slutningen af februar kom det frem, at forfatter og journalist Lise Nørgaard er flyttet på plejehjem. Hun har valgt at sige farvel til sin 82 kvadratmeter store lejlighed i Skodsborg, og er i stedet rykket ind på et plejehjem i Humlebæk.

Læs også

Lise Nørgaard melder ud om vaccinen: Jeg har besluttet mig

Det er en ændring, som Matador-skaberen er yderst tilfreds med.

“Jeg er så glad for at være her. Udsigten er fantastisk, maden bliver serveret, og alle er så søde. Jeg har længe ønsket at flytte fra min lejlighed, og nu er det sket. Det er vidunderligt,” lyder det fra Lise Nørgaard til Billed Bladet ifølge EB.dk.

Værelset på plejehjemmet har Lise Nørgaard valgt at døbe 'Alcatraz' efter det nedlagte fængsel på øen med samme navn i San Francisco.

Er blevet vaccineret

Lise Nørgaard er blevet vaccineret mod coronavirussen. Tilbage i starten af januar var der ekstra meget interesse for Lise Nørgaard. Tidligere havde hun meldt ud, at når hun fik tilbuddet om en vaccine mod corona, så slog hun til.

Da hun fik vaccinen, var det ikke kun en lettelse at være et skridt tættere på en mere almindelig hverdag. Det var også rart, at journalisterne stoppede med at ringe til hende.

“At bladene ikke hele tiden ringer for at spørge, hvornår jeg skal vaccineres. Jeg lå faktisk og sov,” lød det fra Lise Nørgaard til Se & Hør, da hun endnu en gang skulle svare på, hvad hun glædede sig mest til, når hun havde fået sin vaccine. 

Lejlighed til salg

Efter Lise Nørgaard er flyttet på plejehjem, er hendes lejlighed sat til salg. Lejligheden har panoramaudsigt over Øresund, og den er sat til salg for 4.695.000 kroner.

Den er placeret i gåafstand til Skodsborg Strand, Jægersborg Hegn og Dyrehaven. Der er mindre end 500 meter til Skodsborg Station, og Kystbanen kan herfra fragte dig til Hovedbanegården på under 25 minutter, lyder det i salgsannoncen. 

Du kan se lejligheden her! 

Læs også

Nu vender Den store Bagedyst tilbage i ny udgave

 

 

 

Dagens Gossip