Efter 7 fantastiske år: DR-stjerne færdig på kanalen

Foto: Shutterstock

Efter syv år er det nu slut på DR.

Et af de mest populære programmer på DR er ‘Kender du typen’, hvor livsstilseksperter skal forsøge at gætte hvilken kendt dansker, der bor i det hus, de går rundt i.

I løbet af de seneste syv år har eksperten Flemming Møldrup haft fornøjelsen af at være med i programmet, men det slutter nu.

På Instagram fortæller Flemming Møldrup nu, at han ikke har valgt at forlænge kontrakten med DR, og han forlader derfor kanalen efter det, som han selv kalder for syv fantastiske år.

Læs også

Kim blev rasende da hun så hvad de ansatte havde skrevet om hendes datter

“Nogle gange skal man turde forlade noget som man elsker. Alene fordi man kan mærke at tiden er rigtig. Uanset, hvor komfortabelt det ville være at blive. Sådan en tid er det for mig nu.” lyder det indledningsvist fra Flemming Møldrup, der fortsætter:

“Jeg har derfor valgt ikke at forlænge min kontrakt med DR på Kender du typen.” fortæller han.

Det betyder dog ikke, at du er færdig med at se Flemming Møldrup på din skærm lige foreløbigt.

Eksperten er nemlig fortsat i gang med at filme afsnit til efterårssæsonen, og derfor vil du fortsat kunne se ham indtil udgangen af 2022.

“Det betyder at jeg optager færdig i foråret, og bliver hængende i dit tv i efteråret 2022,”

“Jeg har fået en masse fine venner, og holder ualmindeligt meget af alle dem, der har arbejdet og arbejder på holdet bag kameraet. Om det er dem på kontorerne på DR i Aarhus eller dem som er med ude, når vi optager. Mand, jeg er glad for at have mødt jer. Og jeg kommer til at savne den stemning vi har på optagelserne. Vi er lidt som en familie.” lyder det fra Flemming Møldrup, der særligt sender en stor tak til Mads Steffensen samt livsstilseksperten Anne Glad, mens også den seneste vært Anna Lin får et tak med på vejen.

Læs også

Inger Støjberg har afsonet sin dom

 

 

 

Dagens Gossip