Efter fængselsdom til Robert Hansen: 'Vild med dans'-profil kom helt tæt på

28/09/2023 10:25

Emil Martesen

Indland
Foto: Mogens Flindt/NF/Ritzau Scanpix
Foto: Mogens Flindt/NF/Ritzau Scanpix
'Vild med dans'-profilen kom helt tæt på den voldsdømte Robert Hansen.

Mest læste i dag

Der er netop faldet dom i sagen, hvor Robert Hansen er tiltalt for to tilfælde af vold mod sin ekskæreste, Nynne Larsen.

Retssagen, der har pågået i nogen tid, er netop overstået, og det har resulteret i, at Robert Hansen er kendt skyldig, og han straffes med fængsel.

Ifølge Ekstra Bladet har rettet kendt ham skyldig i i begge forhold. Han er altså kendt skyldig i mindst have slået sin ekskæreste Nynne Larsen tre gange.

Fængselsstraffen er sat til fire måneder, og den er ubetinget. Det betyder med andre ord, at Robert Hansen skal ind at sidde.

Sådan lød meldingen så sent som for 1,5 måned siden.

Og nu har Marianne Eihilt, dommer i 'Vild med Dans' og tidligere dansepartner med Robert Hansen, løftet sløret for sin indsigt i hans personlige rejse:

"Det gør mig virkelig ondt. Jeg synes faktisk, at Robert er en dejlig dreng. Virkelig", udtaler hun til B.T og fortsætter:

"Da jeg dansede med Robert, var han et rigtig godt sted i sit liv. Jeg kunne mærke udviklingen uge for uge, hvordan han ligesom tog programmet til sig og ændrede mange af de ting, han var igennem".

Robert Hansen lagde heller ikke skjul på, at 'Vild med Dans' var en redningsplanke i en svær tid:

"Han blev jo lige pludselig Danmarks darling igen. Nu havde han været med i 'Anja & Viktor', hvor alle bare elskede ham, og så havde han en svær tid, og så kom han tilbage igen og fik det her positive boost", forklarer 'Vild med dans'-dommeren.

I dag bliver det dog ikke til meget kontakt mellem Marianne Eihilt og voldsdømte Robert Hansen. Det afslører dansedommeren, der i samme ombæring fortæller, at det skyldes han bord på Sjælland og hun bor i Jylland, så de ikke har set hinanden i mange år.

Robert Hansen afventer i skrivende stund svar på, hvorvidt han kan få lov til at afsone sin dom på fire måneders fængsel med fodlænke.