Efter Madsens dom: Nu bliver ubådssagen til en tv-serie

Foto: Mads Claus Rasmussen/Scanpix

Drabet på den svenske journalist Kim Wall bliver nu til en miniserie.

Tre dage efter at der definitivt er sat et retligt punktum i ‘Ubådssagen’ med Peter Madsens beslutning om ikke at forsøge at få sin livstidsdom indbragt for Højesteret, er det nu kommet frem, at det rystende drab på Kim Wall bliver til en miniserie.

Det skriver Hollywood Reporter.

Ifølge det amerikanske medie er det den danske filminstruktør Tobias Lindholm, som både skal instruere og skrive miniserien, som får titlen 'The Investigation' (efterforskningen, red.), da den skal omhandle efterforskningsarbejdet i forbindelse med drabet på Kim Wall.

Læs også

Drama på jysk skole: Maskeret mand forsøgte at bortføre 4. klasses-pige - slæbte hende henad fortovet

Serien bliver iøvrigt blive til i tæt samarbejde med Kim Walls forældre, Ingrid og Joachim Wall, samt efterforsker Jens Møller fra Københavns Politi, der var en del af efterforskningsholdet under ‘Ubådssagen’.

- Når man laver en krimiserie som denne, som er baseret på rigtige begivenheder og rigtige menneskers liv, så kan og vil jeg ikke være alene om det. Samarbejdet med Jens Møller og Ingrid og Joachim Wall er derfor altafgørende, fortæller Tobias Lindholm til Hollywood Reporter.

Han forklarer samtidig, at serien på ingen måde vil handel om Peter Madsen.

Læs også

Flere kendte fyret fra DR: ‘En rigtig dårlig dag på kontoret’

- Jeg ønsker ikke lave en krimi-serie, som fokuserer på forbryderen eller forbrydelsen. I stedet er jeg interesseret i processen og de mennesker, der løste forbrydelsen, såvel som hvordan mennesker er nødt til at leve videre på trods af det. Det er derfor en helt bevidst beslutning, at forbryderen ikke på noget tidspunkt kommer til at medvirke i serien, forklarer han.

‘The Investigation' vil blive produceret af danske Miso Film i samarbejde med svenske TV4, C More, Outline Film og TV 2 Norge. 

Produktionen forventes at begynde næste år, og serien kommer efter planen til at blive sendt i seks afsnit.

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip