Efter store overvejelser: Nu tager “Korpset”-stjerne” vigtig beslutning

Skrevet af Kamille Isaksen

12/10/2023
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
På sin Instagram meddeler "Korpset" stjernen nu planerne for fremtiden.

Mest læste i dag

Den kendte "Korpset"-stjerne, Patricia Thyberg, har efter store overvejelser truffet en stor beslutning. Hun har nemlig valgt at afslutte sine kommunikationsstudier ved Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (DMJX) efter et års orlov. 

Hun delte denne nyhed i en Instagram-story og forklarede: "Jeg sendte en mail til skolen i sidste uge om, at jeg desværre ikke vender tilbage til kommunikationsuddannelsen."

Grunden til, at Patricia har valgt at lukke døren til skolebøger, forelæsninger og undervisningstimer, er hendes dedikation til podcasten "Sportshjerte". 

Podcasten, der straks klatrede på hitlisterne, var faktisk årsagen til, at Patricia Thyberg tog en pause fra sine kommunikationsstudier tidligere. Hendes plan var at vende tilbage til studierne efter et års afbræk, men hendes succes med "Sportshjerte" og hendes stigende popularitet på sociale medier har nu ført til beslutningen om at afbryde studierne.

"Jeg er enormt taknemmelig for alt det arbejde, jeg har med 'Sportshjerte' og nu også på min egen Instagram-profil. Jeg tror virkelig på, at jeg kan opnå en masse erfaring derigennem."

Podcasten "Sportshjerte" udgives flere gange om måneden og har allerede haft anerkendte gæster som Sarah Bro og Mille Funk.