Efter 'Vild med dans'-besøg: Andrea Rudolph deler overraskende melding

12/10/2023 15:14

Emil Martesen

Indland
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Nu løfter den evigt populære Andrea Rudolph sløret for en overraskende melding.

Mest læste i dag

Andrea Rudolph har efterhånden fået en høj stjerne hos mange danskere som en prominent skikkelse i dansk erhvervsliv og kendt for sin skønhedsbrand Rudolph Care.

Og for nyligt lagde hun så vejen forbi 'Vild med dans' igen.

For selvom hun engang slog sine folder som vært i det populære underholdningsprogram, så var hun atter tilbage i programmet i fredags, da tredje liveshow løb af stablen.

Og i den ombæring benyttede Andrea Rudolph lejligheden til at løfte sløret for hvad 'Vild med dans' har gjort ved hende.

For mens mange måske ville se 'Vild med Dans' som en platform for yderligere at booste deres karriere eller profil, har Andrea Rudolph fundet noget mere dyrebart: en ny forståelse for sig selv og sin krop:

"Det var en stor omvæltning det der med at få en kjole på", indrømmer Andrea Rudolph hudløst ærligt til HER&NU. og fortsætter:

"Men det er bare sådan helt personligt for mig selv, fordi jeg havde været så meget en jeans-pige førhen, så 'Vild med dans' åbnede helt klart noget med kjoler for mig".

Vender tilbage

Selvom Andrea Rudolph har forladt værtsrollen, er hun ikke fremmed for tanken om at vende tilbage til programmet, der har haft så stor indflydelse på hendes liv:

"Det er slet ikke en tanke, jeg har gjort mig", siger hun, men bemærker, at det var 'nostalgisk' at vende tilbage som gæstedommer.

Men lad os ikke tage munden for fuld: Andrea Rudolph har ingen planer om at deltage som nydanser i programmet. Hun lægger ikke skjul på, at hun ikke er modig nok til at skulle tørne ud på dansegulvet.