Efterlyser informationer: Flere katte fundet med afrevne eller afskårne ben

Foto: Foreningen Sydhavsøernes KatteSOS

Der er nu blevet fundet flere katte, der har fået afrevet eller skåret deres bagben af. En forening for KatteSOS efterlyser informationer, så de kan finde ud af, om der er fundet dyremishandling af sted.

Et opslag har skabt forbløffelse hos beboerne i Sakskøbing, da man har opdaget flere vilde katte i området, der havde mistet deres bagben. Det vides endnu ikke, om det er grove drengestreger eller om det kan have været en buskrydder, der har skadet de små katte.

Tilbage i september blev formanden for Sydhavsøernes KatteSOS, Jeanette Vellier ringet op, da en person havde fundet en kattekilling, der havde fået skåret revet eller skåret det venstre bagben af.

Læs også

44-årig mand skulle på toilettet: Du gætter aldrig, hvad der kom ud af numsen på ham

Killing var kommet så slemt til skade, at den efterfølgende døde, men det har ikke været den eneste kat, der har manglet bagbenene.

I løbet af den seneste tid er Jeanette Vellier nemlig blevet kontaktet vedrørende en større kat, der heller ikke så ud til at have nogen bagben. Det forlyder sig, at katten hoppede af sted som en kanin.

Formanden fortæller til mediet Folketidende, at ni frivillige har været ude for at indfange katten, men det er ikke lykkedes dem at finde den endnu.

“Vi har været ni frivillige ude at lede, og vi tager snart en tur igen. Men er der nogen, som ser denne kat, som også er blevet set ved den gamle biograf, så må man meget gerne kontakte os,” fortæller hun til mediet.

Efterlyser informationer

For nyligt indfangede foreningen en anden trebenet kat, og flere har set yderligere en kat, der har humpet rundt med afrevne eller afskårne lemmer.

Det vides dog ikke, hvorfor der indtil videre er blevet set fire katte i samme område, som alle har fået skåret eller afrevet deres bagben. Enten er der tale om meget grove drengestreger, eller også kan kattene være kommet til skade af en buskrydder.

Uanset hvad, så vil Jeanette Vellier og resten af foreningen meget gerne have oplysninger, hvis der sidder nogle med informationer om kattene.

“Det er forfærdeligt, og vi ved ikke, om der er tale om meget grove drengestreger, eller om det er en buskrydder, der har givet skaderne. Uanset hvad der er sket, vil vi rigtig gerne have oplysninger fra folk, der har set kattene eller ved, hvor vi kan finde frem til dem,” fortæller hun til mediet.

Kender du noget til kattene med de afrevne lemmer, har du set dem, eller har du vigtige informationer? Så vil Foreningen Sydhavsøernes KatteSOS meget gerne høre fra dig. De kan kontaktes via denne Facebook-gruppe.

Læs også

Kun i morgen: Få en gratis iPhone og 500 kr

 

 

Dagens Gossip