Ekspert om kæresteri i Vild med dans: Det kan det betyde for konkurrencen

Foto: Henrik R Petersen/Petersen, Henrik R./Ritzau Scanpix.

Er flirt en fordel for deltagerne i Vild med Dans?

Det er kærlighed i luften, når Vild med dans løber over skærmen. I fredags fik deltageren Albert Rosin Harsom - med et skælmsk smil sagt foran snurrende kameraer, at han da både laver morgenmad, aftensmad og meget mere til sin dansecoach Jenna Bagge. Hun kvitterede med en rødmen og sit velkendte tandpastasmil. Kommentaren satte for alvor gang i rygterne om, at der er mere end venskab mellem de to dansepartnere.

Læs også

Familie gjorde levende fund i juletræ

Det er ikke første gang, at der er sød musik blandt deltagerne i det populære program. Men er det en fordel for parrene at flirte eller fremstå som kærestepar, når man gerne vil stå som vindere af trofæet i den populære dansekonkurrence? 

“Altså nu har jeg gennemgået statistikken for de par, som har flirtet eller er blevet kærester under Vild med Dans gennem årene. Og man kan ikke entydigt sige, at de er kommet tættere på at vinde på grund af flirten. Det, man kan sige er, at de par, som har en lille kærlighedsaffære under dansekonkurrencen, jo får meget mere opmærksomhed i medierne. Så hvis nu man ikke er så kendt som nydanser, så kan man måske hurtigere blive det, hvis der opstår sød musik på og udenfor dansegulvet,” siger Mathias Reimer Larsen, der er oddssætter i Danske spil og ekspert i Vild med Dans, i en pressemeddelelse fra Danske Spil

“Et virkelig sødt par”

Om Albert Rosin Harsom og Jenna Bagge udelukker han ikke, at spørgsmålet om deres kærlighedsrelation kan være en fordel i den sidste del af konkurrencen.

“De er jo et virkelig sødt par, som klæder hinanden. Så det kan sagtens være, at seerne gerne lige vil følge med i, om der kommer flere sjove kommentarer fra den unge skuespiller. Vi kunne tydeligt se, at vores kunders indskud på Albert som vinder af Vild med Dans 2020, steg betragteligt efter programmet i fredags. Det plejer at være en god indikator for stemningen blandt seerne,” lyder det.

Mathias Reimer Larsen bakker desuden sin teori op med oddsplaceringen til lørdagens dansedyst. Her er det nemlig Sara Bro og Morten Kjeldgaard, der er favoritter til at blive stemt ud, selvom parret rent faktisk høstede højere stemmer end Albert og Jenna i fredags.

“Sara har været i omdans flere gange, så vi har hende som favorit til at ryge ud på lørdag. Det kombineret med den stigende interesse for oddsene på Albert, så har vi vurderet, at Sara bliver tvunget til at sætte danseskoene på hylden på lørdag” siger Mathias Reimer Larsen og fortsætter: 

“Så selvom Albert og Jenna formentlig ender i omdans, så tror vi, at de får en uge mere” lyder vurderingen.

Læs også

Nu opfordres til at bruge mundbind i hjemmet

 

 

 

 

 

Dagens Gossip