En særlig dag: Nu giver SuperBrugsen rabat

Foto: Shutterstock.

SuperBrugsen fejrer dagen.

I dag kan danskerne vinke farvel til mundbindet - næsten alle steder.

Læs også

Her kan du blive vaccineret af Søren Brostrøm uden tidsbestilling

Kravet om mundbind ophæves nemlig i dag, 14. juni, på alle områder undtagen i den kollektive transport, når man ikke sidder ned. 

Det betyder, at der ikke længere er krav om at bære mundbind, hvis du skal en tur i supermarkedet.

Det synes SuperBrugsen er værd at fejre.

SuperBrugsen fejrer dagen uden mundbind med et smil: Smil til vores medarbejdere, så smiler vi tilbage og giver rabat. Foto: Shutterstock.

Efter omkring otte måneder, hvor både medarbejdere og kunder har skullet bære mundbind i supermarkederne, er det fra i dag muligt at købe dagligvarer uden mundbind og visirer.

Derfor kommer kæden i dag – mandag 14. juni - med et særligt tilbud til kunderne:

Giv os et stort smil, når du betaler for dine varer, så kvitterer vi med et smil og 10% på dit næste køb.

”Det er en glædens dag for både os og vores kunder. Vi glæder os over, at vi igen kan se kunderne smile – og over at vi ikke selv længere behøver bære mundbind eller visir. Så vi vil helt naturligt smile mere i denne uge,” siger kædedirektør Jesper Gottschalck Jensen, SuperBrugsen i en pressemeddelelse.

Få en rabatkupon

Så alle kunder, der smiler til SuperBrugsens medarbejdere i dag, får en rabatkupon, så de kan få 10 procent rabat på deres næste køb i denne uge.

Efter omkring otte måneder, hvor både medarbejdere og kunder har skullet bære mundbind i supermarkederne, er det fra i dag muligt at købe dagligvarer uden mundbind og visirer. Foto: Shutterstock.com

”Det er selvfølgelig for at fejre, at vi alle slipper for mundbind. Men det er også for at takke kunderne for en flot opbakning til de regler, vi alle har været underlagt, under hele Corona-perioden,” siger Jesper Gottschalck Jensen.

Rabatkuponen uddeles kun mandag d.14. juni og kan bruges fra den tirsdag 15. juni til og med søndag den 20. juni 2021.

Læs også

Fra mandag er det slut: Her skal du ikke længere bære mundbind

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip