Endnu en slange sluppet fri: 2 meter lang anaconda stukket af fra sin ejer

Foto: shutterstock.com

En to meter lang anaconda er sluppet væk fra sin ejer.

Opdateret: Vi er blevet gjort opmærksomme på, at der er tale om en anaconda og ikke en kobra, som vi viste på vores billede. Dette er omgående blevet rettet.

Forleden kunne Aarhus Stiftstidende berette om, at en pyton var stukket af i Aarhus. Nu ganske få dage efter fortæller Ekstra Bladet så, at en stor gule anaconda er stukket af fra sin ejer, dette er dog på Nykøbing Falster.

Sydsjælland og Lolland-Flasters Politi fortæller, at slangen på knap to meter er stukket af fra sit bur enten lørdag eller natten til søndag.

Læs også

Bekræfter: Pernille Vermund og Lars Tvede skal skilles

“Den er sluppet ud af sit bur i Nykøbing,” lyder det fra politiets vagtchef Henrik Karlsen til Ekstra Bladet.

Til Ekstra Bladet fortæller slagens ejer, 20-årige Oscar Svensson, at slangen James Jordan han har ejet i 11 år, ikke er farlig.

Han opfordrer dog til, at man alligevel holder afstand til den, hvis man støder på den.

Slange også sluppet fri i Aarhus

I Risskov, Århus, måtte en uheldig ejer af en kvælerslange lørdag aften kontakte Østjyllands Politi, eftersom han måtte videregive beskeden om, at hans pythonslange var sluppet løs.

Det bekræfter Østjyllands Politi, der har fået oplyst, at slangeejeren havde anbragt den i et terrarie - slangens hjem - som han havde stående på sin terrasse.

Ejeren måtte dog senere konstatere, at slangen ikke længere var at finde i terrariet. 

Vagtchef ved Østjyllands Politi, Stig Heidemann, fortæller, at man søndag middag fortsat ikke har fundet slangen. 

Østjyllands Politi oplyser endvidere, at slangen skulle måle omkring en meter. Dertil kommer det, at den under normale omstændigheder ikke bider samt at slangen ikke producere gift. 

"Hvis man nu støder på en kvælerslange ude i det fri, så må man gerne tage kontakt til os, så har vi eksperter til at tage sig af slangen - hvis vi nu ikke selv tør," siger vagtchefen med et grin.

Hvis man ser en af de to slanger, bedes man ringe til politiet på telefonnummer 114. 

Læs også

Klara fik pludselig ondt i maven på sit nye job - få timer senere var hendes liv ændret for altid

 

 

Dagens Gossip