Esben Dalgaard sætter punktum og deler stor nyhed

Skrevet af Emil Martesen

5 uger siden

|

12/04/2024
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Esben Dalgaard sætter punktum og løfter sløret for en stor nyhed.

Dagens topnyheder

Esben Dalgaard er en mand med mange titler.

Han er vært, forfatter, foredragsholder, men de fleste kender ham nok for at være en dygtig skuespiller.

Han har i de senere år prydet rollelisten i adskillige danske julekalendere og andre filmprojekter. 

Men nu har den evigt populære skuespiller givet sig i kast med noget helt nyt. Han har nemlig for nyligt afsluttet skrivningen af en ny bog:

"Jeg har faktisk lige sat det sidste punktum i den sjette bog af en bogserie, jeg har skrevet, om en dreng ved navn Morten Mortensen. Jeg synes, det er ret vildt at sætte et punktum på en sjette bog", siger han til Ekstra Bladet.

Den nye bog skulle angiveligt lande på hylderne landet over til sommer.

Men foruden sit arbejde som forfatter, var Esben Dalgaard for nyligt en del af TV 2’s program 'Shaolin', hvor han sammen med andre kendte danskere udforskede Shaolin-munkenes livsførelse. Trods blandede anmeldelser fra kritikere, beskriver skuespilleren projektet som 'superfedt' og værdifuldt, specielt på grund af de indsigter og one-liners, der gav ny mening under vejledning fra en 36. generations Shaolin-mester.

I 'Shaolin' trænede deltagerne og levede som Shaolin-masters i et sydkoreansk tempel, langt væk fra hverdagens travlhed. Her lærte de om Shaolin-traditionens rødder i fysisk og mental sundhed, indre ro og værdsættelse af nuet:

"Det er en øvelse at finde ud af at sige, at nok er nok. Det ville jeg gerne have været bedre til at turde", har den 47-årige skuespiller tidligere erkendt i et interview med Ekstra Bladet.