Det kaldes uretfærdigt - men alligevel har du aldrig hørt et kvæk fra Mikkel Hansen

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

10/04/2024
Indland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Det kaldes uretfærdigt, men ...

Dagens topnyheder

Det er ingens næse gået forbi, at Mikkel Hansens håndboldkarriere synger på sidste vers.

Håndboldstjernen fortalte forleden på pressemøde, at han gerne vil med til de Olympiske Lege i Paris, som der netop bliver taget hul på, når de varme måneder er over os, men at han så vil lægge håndboldskoene på hylden.

Mikkel Hansen har i mere end et årti været en vaskeægte verdensstjerne, og håndboldfans over hele verden har elsket ham for hans fænomenale færdigheder på banen.

Men der er også en bagside af medaljen ved at opnå så stor succes.

Når han bevæger sig ud i offentligheden, får han nemlig ikke lov til at gå i fred, og det bekræfter Henrik Møllgaard over for B.T.:

"Der har altid været meget opmærksomhed omkring Mikkels person. Og det er kommet af den fede karakter, han er, men også fordi han er så vanvittigt dygtig, som han er", lyder det fra holdkammeraten, der tilføjer, at Mikkel Hansen har fået endnu mindre fred ved at vende hjem til Danmark, og at han får masser af opmærksomhed, når han tager til og fra træning.

Henrik Møllgaard peger også på, at Mikkel Hansen tit har stået for skud, når det danske landshold har været genstand for kritik:

"Mikkel har tit taget skraldet for os andre. Og det har mange gange taget trykket fra resten af truppen. Når der har været kritik og tabte finaler, har det jo været ham, som mange først har kigget på. Det har været uretfærdigt, men det er aldrig ikke noget, han har brokket sig over."

Om Mikkel Hansen har spillet sin sidste landskamp vil tiden vise, men mon ikke han bliver udtaget til OL, hvis han ikke er skadet.

Vi her på redaktionen ønsker Mikkel Hansen god vind fremover!