Facebook ændrer udseende markant: Se det nye Facebook her

Foto: Shutterstock.com

Facebook er på vej til at ændre udseende gnaske markant. Vi er blevet inviteret til at se det nye design, og du kan få et hurtigt kig her.

Hvis der er noget de færreste mennesker er glade for, så er det, når noget man har vænnet sig til og er ganske godt tilfreds med, pludselig går hen og ændrer sig.

Sådan var det hvert fald, da Facebook for mange år siden valgte at ændre udseendet på det sociale medie radikalt. Det skabte frustrationer hos mange, der synes det nye look var meget forvirrende, men i sidste ende vendte alle sig til det, og i dag er der sikkert ingen, der kan huske, hvordan det gamle Facebook så ud.

Læs også

Midt i krisen: 150.000 danskere risikerer sort skærm

Det gamle Facebook kommer dog snart til at blive det Facebook, som vi har i dag. Facebook er nemlig i færd med at ændre deres udseende markant, og det er undertegnede blevet inviteret til at se.

Herunder kan du se et screenshot af, hvordan din ‘startside’ kommer til at se ud, når du logger på Facebook fra en computer.

Foto: Screenshot Facebook

Som du kan se på billedet, herover, så er der sket en del ændringer. Det er blevet lidt mere stilfuldt, og der er skabt væsentligt mere plads i det midterste feed, hvor alle historier, billeder og videoer bliver vist.

I højre side er der fortsat fødselsdage samt ens online kontakter, der dog i dette tilfælde er blevet sløret, for at holde personerne skjult.

Det nye setup virker en anelse uoverskueligt ved første øjekast, men efter, at man har benyttet det lidt tid, er det ganske ligetil og smart.

Hvad synes du, om det nye Facebook?

Læs også

Danskerne hylder og griner af Peters corona-sang

 

Dagens Gossip