Fanget på video: Dansk buschauffør havde ofte sex i bussen. Nu er han fyret

En buschauffør havde flere gange om ugen sex i den bus, som han kørte rundt i. Det blev filmet af en læser hos Ekstra Bladet, og nu er chaufføren blevet fyret.

En dansk buschauffør på tilbage på arbejdsmarkedet for at finde sig et nyt job, efter at han er blevet fyret fra sin nuværende stilling. Det er dog med ganske god grund, at chaufføren blev fyret, han dyrkede nemlig sex i bussen i sin frokostpause.

Det er læser fra Ekstra Bladet, der har filmet udskejelserne og derefter sendt det til Ekstra Bladet, hvor man altså kan se buschaufføren, der sidder på et af sæderne bagerst i bussen, mens en kvinde sidde på skødet af ham.

Læs også

Derfor kan det være livsfarligt at slikke din kærestes tissekone

Scenariet udspillede sig i den nordjyske by Støvring, og udskejelserne på sædet har altså medført sig, at chaufføren har fået en fyreseddel.

Det skete flere gange om ugen

Selvom det næsten er svært at forestille sig ovenstående scenarie i Danmark, så er det faktisk langt fra første gang, at den pågældende chauffør, har dyrket sex i bussen. Faktisk er det umiddelbart et ugentligt ritual.

Læseren der har kontaktet Ekstra Bladet, fortæller nemlig, at han det sker flere gange ugentligt.

“Det sker cirka to gange om ugen dernede ved 14-15-tiden,” fortæller læseren til mediet.

Chaufføren er ifølge læseren et stort samtaleemne i byen, hvor mange af indbyggerne har set det ske i bussen. Blandt andet en virksomhed, der er placeret lige overfor der, hvor bussen er parkeret. Der har de ansatte ifølge chefen brugt lidt for meget tid på at holde øje og filme udskejelserne.

Ejeren af Terndrup Turistbusser, hvor chaufføren var ansat, fortalte til Ekstra Bladet, at den ansatte blev fyret med det samme. Selvom han havde ret til at gøre, hvad han ville i frokostpausen, burde han dog have valgt et andet sted end bussen.

“Manden har pause, og der må han jo sådan set gøre, hvad han vil. Men at han vælger at gøre det i vores bus er naturlig beklageligt. Han har jo ikke generet nogen, og ingen er døde, men helt ærlig, hvor dum har man lov til at være? Og så i fuldt dagslys,” lyder det fra ejer Kenny Thygesen til Ekstra Bladet.

Har du nogensinde været vidne til en ansat, der dyrkede sex på sin arbejdsplads?

Læs også

28-årig far havde for vane at knække nakken - Nu har han svært ved at gå

 

Top partnere


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip